Champestate Business Centre

Bedrijfsruimte te huur in Alphen aan den Rijn

Zoekt u een bedrijfsruimte waar u altijd heen kunt, zodat u zelf uw werktijden kunt bepalen? Champestate Business Centre heeft voor u een representatieve en goed bereikbare bedrijfsruimte te huur in Alphen aan den Rijn. Wij bieden u een unieke combinatie aan kantoor, vergader-showroomunits en opslagfaciliteiten vanaf 5m2, die u geheel naar eigen wens in kunt vullen. Ons kantorencomplex ligt in Alphen aan den Rijn, naast de Maximabrug en is zowel via de snelwegen A4, A12 en N11 als het openbaar vervoer goed bereikbaar. Of u nu als zzp’er op zoek bent naar een goede kantoorruimte, of zich hier als middelgroot bedrijf wilt vestigen. Onze kantoorunits met afmetingen vanaf 15m2 zijn geschikt voor iedereen ongeacht uw situatie, wij leveren een passende unit. Graag vertellen we u meer over de vele mogelijkheden.

Kantoorunits van Champestate Business Centre

Ons kantorencomplex bevat de nodige faciliteiten die onmisbaar zijn voor een prettige en rustige werkomgeving, waaronder:

  • Airconditioning;
  • Een buitenterras;
  • Een persoonlijke brievenbus;
  • Drie vergaderruimtes met prestatiemogelijkheden;
  • Eigen brievenbus;
  • Vier kitchenettes (gratis);
  • Diverse opslagmogelijkheden;
  • Schoonmaak van de algemene ruimten.

Een aantal van bovenstaande faciliteiten zijn geheel gratis te gebruiken, andere faciliteiten als de opslag en de vergaderruimtes zijn beschikbaar tegen betaling.

Onze bedrijfsruimte is te huur in Alphen aan den Rijn

Het voordeel van het huren van een bedrijfsruimte bij Champestate Business Centre is dat uw kantoor 24 uur per dag toegankelijk is. U bepaalt zelf uw werktijden en werkt dus wanneer u dat het beste uitkomt. We begrijpen dat dit belangrijk is voor ondernemers. Onze kantoorunits zijn zeer representatief en kunt u geheel naar eigen wens inrichten om zo uw bedrijf een persoonlijke uitstraling te geven. De kantoren zijn ook uitermate geschikt voor het ontvangen van gasten. Dankzij de persoonlijk gereserveerde parkeerplekken, zijn zowel u als uw gasten altijd verzekerd van een parkeerplek. Moeten uw gasten en/of uzelf met het openbaar vervoer komen? Geen probleem. We zijn ook goed te bereiken met het openbaar vervoer.

Meer informatie?

Wilt u graag meer informatie over de bedrijfsruimte te huur in Alphen aan den Rijn? Dan voorzien wij u graag van meer informatie. Op deze website vindt u de beschikbaarheid van de diverse kantoorruimten. Voor verdere vragen kunt u via het contactformulier contact met ons opnemen.

Contact Opnemen
Bedrijfsruimte Alphen aan den RijnBedrijfsruimte te huur Alphen aan den RijnBedrijfsruimte te huur Alphen aan den Rijn
Plattegrond

De in totaal 2000m2 aan kantoor, showroom en opslag units zijn verdeeld over twee verdiepingen en er is een variëteit aan faciliteiten op iedere verdieping. U en uw klanten hebben zo makkelijke toegang tot uw kantoor. 

Plattegrond & beschikbaarheid