Champestate Business Centre

Bedrijfsruimte te huur in Leiden

Bent u op zoek naar een prettige en representatieve bedrijfsruimte in Leiden? Champestate Business Centre heeft een bedrijfsruimte te huur in Leiden die geheel aan te passen is aan uw wensen. Bij ons kunt u al vanaf 5m2 een kantoor of vergader-showroomunit huren in combinatie met opslagfaciliteiten. Onze kantoren zijn in verschillende afmetingen vanaf 15m2 te huur en kunnen voor meerdere doeleinden gebruikt worden. Door te kiezen voor Champestate Business Centre kiest u voor een representatief en goed bereikbaar kantoor, dat uitermate geschikt is om gasten te ontvangen. Onze bedrijfsruimtes zijn geschikt voor iedereen, ongeacht uw situatie: wij leveren een passende unit voor u.

Voordelen van Champestate Business Centre

Champestate Business Centre biedt ruimtes aan iedere ondernemer die waarde hecht aan een representatief kantoor met allerlei voorzieningen en het prima vindt om die te delen met andere enthousiaste ondernemers. Ons complex is zowel via snelwegen als met het openbaar vervoer goed bereikbaar. Bij het complex zijn ruim 100 parkeerplaatsen beschikbaar, waar u en eventuele gasten gebruik van kunnen maken. Heeft u interesse in de mogelijkheden en wilt u graag een bedrijfsruimtehuren in Leiden? Dan helpen wij u graag verder, want wij hebben momenteel een bedrijfsruimte te huur.

Het complex bevindt zich op een beveiligd terrein en wordt met camera’s goed in de gaten gehouden. Zoals eerder genoemd kunt u bij ons ook gebruik maken van verschillende voorzieningen. Zo beschikken wij over airconditioning, een buitenterras, een persoonlijke brievenbus en vier kitchenettes, waar u geheel gratis gebruik van kunt maken. Daarnaast kunt u tegen betaling een extra vergaderruimte of opslagruimte huren. Meer informatie over de beschikbare faciliteiten in Leiden vindt u op deze website.

Onze bedrijfsruimte is te huur in Leiden

Omdat onze kantoren aantrekkelijk zijn voor veel soorten bedrijven, zowel klein als middelgroot, hebben we heel wisselend kantoren, vergader-showroomunits en opslagruimtes beschikbaar. Neem daarom gerust contact met ons op om na te gaan wat uw mogelijkheden zijn op dit moment. Op de plattegrond op deze website kunt u zelf al bekijken welke bedrijfsruimte nu vrij is.

Bent u enthousiast en wilt u bij ons een bedrijfsruimte huren? Of wilt u graag meer informatie over de bedrijfsruimte te huur in Leiden? Dan maken we graag een afspraak en voorzien wij u graag van meer informatie. Op deze website vindt u de beschikbaarheid van de diverse kantoorruimten bij ‘Plattegrond’. Voor verdere vragen kunt u via het contactformulier contact met ons opnemen of meteen vragen om een afspraak.

Contact Opnemen
Kantoor huren Alphen aan den RijnBedrijfsruimte te huur Alphen aan den RijnBedrijfsruimte te huur Alphen aan den Rijn
Plattegrond

De in totaal 2000m2 aan kantoor, showroom en opslag units zijn verdeeld over twee verdiepingen en er is een variëteit aan faciliteiten op iedere verdieping. U en uw klanten hebben zo makkelijke toegang tot uw kantoor. 

Plattegrond & beschikbaarheid