Champestate Business Centre

Kantoor in Alphen aan den Rijn huren

Bent u al een tijd op zoek naar een representatieve kantoorruimte nabij Alphen aan den Rijn? Dan bent u bij Champestate Business Centre aan het juiste adres. Champestate Business Centre is gevestigd in Alphen aan den Rijn, naast de Maximabrug en biedt u een unieke combinatie aan kantoor, vergader-showroomunits en opslagfaciliteiten vanaf 5m2. De kantoor-units zijn in verschillende afmetingen vanaf 15m2 te huur voor zowel lange als korte termijn. Dus heeft u interesse in een Kantoor in Alphen aan den Rijn? Dan moet u bij Champestate Business Centre zijn. Graag vertellen we u meer over de mogelijkheden.

Onze representatieve en beschikbare kantoorunits

Het huren van een kantoor bij Champestate betekent een representatief en makkelijk bereikbaar kantoor. Het Champestate Business Centre is zowel via de snelwegen (A4, A12 en N11), als met het openbaar vervoer goed te bereiken voor zowel u als uw eventuele gasten. Bij het complex zijn ruim 100 parkeerplaatsen beschikbaar, zodat er altijd mogelijkheid tot parkeren is. Ook is het complex zeer goed beveiligd met camera’s en u heeft 24 uur per dag toegang tot uw kantoor, dus u bepaalt zelf uw werktijden. Daarnaast kunt u gebruiken maken van de diverse faciliteiten die wij aanbieden. In het complex zijn 4 kitchenettes beschikbaar waar u gratis gebruik van kunt maken. Daarnaast kunt u tegen betaling een vergaderruimte of opslagruimte huren.

Regelmatig worden we benaderd door zzp’ers met de vraag naar kantoorruimten van een kleinere omvang tegen lage kosten. Veel zzp’ers verkeren regelmatig buiten het kantoor, maar hebben wel behoefte aan een eigen kantoor. Misschien herkent u zichzelf hier wel in. Daarom hebben wij het ZZP Office ontwikkeld. Dit zijn kantoor-units tussen de 15m2 en 18m2 waarbij u privacy heeft en u uw bedrijf een professionele uitstraling kunt geven.

Waarom kiest u voor Champestate Business Centre?

Voor u hebben we nogmaals de faciliteiten op een rij gezet:

  • Airconditioning;
  • Een buitenterras;
  • Vier kitchenettes (gratis);
  • Een persoonlijke brievenbus;
  • Drie vergaderruimtes met prestatiemogelijkheden;
  • Eigen brievenbus;
  • Diverse opslagmogelijkheden;
  • Schoonmaak van de algemene ruimten.

Meer informatie over een kantoor huren in Alphen aan den Rijn?

Heeft u interesse in een kantoor huren in Alphen aan den Rijn en bent u benieuwd of er nog kantoorruimte beschikbaar is? Kijkt u dan op deze website eens onder het kopje ‘plattegrond’. Hier vindt u de beschikbaarheid van de diverse kantoorruimten. Heeft u nog vragen over de huur van kantoorruimte? Vult u dan ons contactformulier op de website in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Contact Opnemen
Bedrijfsruimte Alphen aan den RijnBedrijfsruimte te huur Alphen aan den RijnBedrijfsruimte te huur Alphen aan den Rijn
Plattegrond

De in totaal 2000m2 aan kantoor, showroom en opslag units zijn verdeeld over twee verdiepingen en er is een variëteit aan faciliteiten op iedere verdieping. U en uw klanten hebben zo makkelijke toegang tot uw kantoor. 

Plattegrond & beschikbaarheid