Champestate Business Centre

Een kantoor huren in Alphen aan den Rijn

Bent u op zoek naar een representatieve en goed bereikbare kantoorruimte in Alphen aan den Rijn? Dan is Champestate Business Centre precies wat u zoekt. Champestate Business Centre is een kantorencomplex gevestigd in Alphen aan den Rijn, naast de Maximabrug en wij hebben diverse kantoorunits voor u beschikbaar. Deze kantoorunits zijn zowel te huur voor lange als korte termijn en kunnen voor meerdere doeleinden gebruikt worden. Dus wilt u een kantoor huren in Alphen aan de Rijn? Dan bieden wij u graag een passende ruimte aan.

Over Champestate Business Centre

Champestate Business Centre is zeer geschikt voor succesvolle kleine en middelgrote ondernemingen. We vinden het namelijk belangrijk om voor iedere ondernemer en elk bedrijf het juiste kantoor te hebben. Onze kantoorruimten zijn beschikbaar vanaf circa 15m2 voor perioden vanaf 4 maanden. Deze ruimte kunt u helemaal zelf inrichten, zodat uw bedrijf een eigen uitstraling krijgt. De kantoren zijn verdeeld over twee lagen met een moderne en uitnodigende hoofdingang op de begane grond. Daarnaast is het zo ingericht dat u vanuit de kantoorunits snel bij de andere faciliteiten, bijvoorbeeld vergaderruimtes kunt zijn. Aan alles is gedacht, zelfs aan de kleinste detail.

Profiteer van onze vele voordelen!

Bij ons profiteert u van veel voordelen. Neem bijvoorbeeld de bereikbaarheid. Zowel via de snelwegen A4, A12 en N11, als het openbaar vervoer zijn wij goed bereikbaar. Ook krijgt u als huurder eigen gereserveerde parkeerplaatsen toegewezen, zodat u en uw gasten verzekerd zijn van een parkeerplek. Dus of u nu als zzp’er op zoek bent naar een geschikte kantoorruimte in Alphen aan den Rijn, of u zich hier als middelgroot bedrijf wilt vestigen. Wij leveren voor iedereen een geschikte ruimte voor een prettige en rustige werkomgeving. Wees er snel bij wanneer u een kantoor wil huren in Alphen aan den Rijn.

Voordelen van ons kantoor huren in Alphen aan den Rijn

Wanneer u een kantoor huurt bij Champestate Business Centre kunt u gebruikmaken van een ruime hoeveelheid faciliteiten. Van een aantal faciliteiten, zoals de kitchenettes den de parkeergelegenheid voor bezoekers kunt u geheel gratis gebruik maken. Meer specifieke diensten als opslag en logistiek kunt u gebruiken tegen betaling. Daarnaast profiteert u ook altijd van de volgende faciliteiten:

  • Airconditioning;
  • Een buitenterras;
  • Vier kitchenettes (gratis);
  • Een persoonlijke brievenbus;
  • Drie vergaderruimtes met prestatiemogelijkheden;
  • Eigen brievenbus;
  • 24/7 toegang tot uw kantoor;
  • Diverse opslagmogelijkheden;
  • Schoonmaak van de algemene ruimten.

Kantoor huren? Neem direct contact op!

Heeft u interesse in de mogelijkheden van Champestate Business Centre en wilt u graag een kantoor huren in Alphen aan den Rijn? Voor verdere vragen of meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen via het contactformulier.

Contact Opnemen
Bedrijfsruimte Alphen aan den RijnKantoorruimte Alphen aan den RijnBedrijfsruimte te huur Alphen aan den Rijn
Plattegrond

De in totaal 2000m2 aan kantoor, showroom en opslag units zijn verdeeld over twee verdiepingen en er is een variëteit aan faciliteiten op iedere verdieping. U en uw klanten hebben zo makkelijke toegang tot uw kantoor. 

Plattegrond & beschikbaarheid