Champestate Business Centre

Een kantoor huren in Leiden

Wilt u graag een kantoor huren in Leiden? Dat komt goed uit, want Champestate Business Centre heeft voor u een representatief en goed bereikbaar kantoor te huur in Leiden. Ons kantorencomplex in Leiden en is zowel met het openbaar vervoer als via de snelweg goed bereikbaar. Voor de deur hebben we 100 parkeerplaatsen beschikbaar. Champestate Business Centre is zowel beschikbaar voor zzp’ers als voor middelgrote bedrijven. Onze kantoorunits met afmetingen vanaf 15m2 zijn geschikt voor iedereen ongeacht uw situatie, wij leveren een passende unit.

Beschikbaar kantoor huren

Aangezien onze kantoren aantrekkelijk zijn voor veel soorten bedrijven, zowel klein als middelgroot, hebben we heel wisselende kantoren, vergader-showroomunits en opslagruimtes beschikbaar. Onze kantoorruimten zijn beschikbaar vanaf circa 15m2 voor perioden vanaf 4 maanden. De units zijn volledig afgewerkt met verlichtingsarmaturen, airconditioning en alle benodigde communicatiemogelijkheden. Onze huurders kunnen de ruimten verder naar eigen idee inrichten en het gebouw geeft uw bedrijf een eigen uitstraling. Hierdoor kunt u op een zeer representatieve locatie uw klanten ontvangen. De kantoor- en showroomunits zijn voor korte of lange termijn te huur. Op de plattegrond op deze website kunt u zelf al bekijken welke bedrijfsruimte nu vrij is.

Opzet en kosten kantoor huren in Leiden

De kantoren zijn verdeeld over twee lagen met een moderne en uitnodigende hoofdingang op de begane grond. Vanuit onze kantoorunits kunt u ook snel bij de vergader- en andere faciliteiten komen. De huurberekeningen zijn gebaseerd op netto vierkante meters en het warmte en elektra verbruik wordt aan de huurders doorberekend op basis van feitelijk gebruik (met een eigen meter). De servicekosten voor o.a. reiniging van ruiten, publieksruimten e.d. worden op basis van feitelijk kosten per m² van kantoor doorbelast. Het unieke van Champestate is dat wij flexibel zijn in het verhuren van ruimten en waar mogelijk de oppervlaktes van kantoorruimtes op aanvraag kunnen aanpassen.

Ja, ik wil graag een kantoor huren in Leiden!

Wilt u graag een kantoor bij ons in Leiden huren? Maak dan gerust een afspraak voor een bezichtiging. Voor meer informatie over onze kantoren of Champestate Business Centre zelf kunt u onze brochure downloaden. Voor verdere vragen of een directe huuraanvraag kunt u via het contactformulier contact met ons opnemen.

Contact Opnemen
Kantoor huren Alphen aan den RijnBedrijfsruimte te huur Alphen aan den RijnBedrijfsruimte te huur Alphen aan den Rijn
Plattegrond

De in totaal 2000m2 aan kantoor, showroom en opslag units zijn verdeeld over twee verdiepingen en er is een variëteit aan faciliteiten op iedere verdieping. U en uw klanten hebben zo makkelijke toegang tot uw kantoor. 

Plattegrond & beschikbaarheid