Champestate Business Centre

Representatieve kantoorruimte huren in Alphen aan den Rijn?

Wilt u als ondernemer een kantoorruimte huren in Alphen aan den Rijn? Kies dan voor Champestate Business Centre. We hebben een groot aanbod aan verscheidene kantoorruimtes, vanaf 15 m2. Bij ons bent u dus zeker aan het goede adres voor een mooie kantoorruimte. Daarnaast is het ook mogelijk om bij ons opslag te huren. Op deze manier heeft u het beide op één locatie; wel zo handig! Voor iedere huurder is er wel een passende unit. U mag de unit geheel aanpassen naar uw eigen wensen. Bij ons profiteert u van vele faciliteiten. Zo hebben we ruim 100 parkeerplaatsen voor de deur, dus u kunt ook altijd klanten in uw kantoor ontvangen.

Voordelen van een kantoorruimte huren in Alphen aan den Rijn

De kantoorruimtes van Champestate Business Centre zijn geschikt voor kleine en middelgrote ondernemingen. Wilt u graag de mogelijkheid om door te groeien, maar heeft u nog niet de juiste kantoorruimte? Kies dan voor Champestate Business Centre! Doordat we zijn gelegen op een beveiligd terrein wordt alles altijd goed en nauwkeurig in de gaten gehouden. De locatie is daarnaast ook erg gelegen, dus u kunt gemakkelijk klanten ontvangen. U heeft bij ons toegang tot de volgende faciliteiten:

  • Vergaderen in diverse ruimtes;
  • Schoonmaak van de algemene ruimtes;
  • Een eigen brievenbus;
  • Opslag vanaf 5 m2;
  • Parkeergelegenheid;
  • Airconditioning;
  • Buitenterras;
  • En veel meer.

We vinden het cruciaal dat u altijd flexibel aan het werk kunt. Ieder bedrijf vraagt weer om andere benodigdheden. Bij Champestate Business Centre kunt u gewoon zelf uw werktijden bepalen en daarnaast heeft u altijd toegang tot uw opslag. Erg handig! De bedrijfsruimtes en opslagruimtes zijn bij Champestate Business Centre 24 uur per dag toegankelijk.

Meer informatie over onze kantoorruimte in Alphen aan den Rijn?

Een kantoorruimte huren in Alphen aan den Rijn? Bij Champestate Business Centre bent u aan het juiste adres. Indien u nog vragen heeft of meer informatie wilt ontvangen, kunt u ons contactformulier op de website invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Op onze website vindt u de beschikbare kantoorruimtes, dus dit kunt u al direct bekijken.

Contact Opnemen
Kantoorruimte Alphen aan den RijnKantoor huren Alphen aan den Rijn
Plattegrond

De in totaal 2000m2 aan kantoor, showroom en opslag units zijn verdeeld over twee verdiepingen en er is een variëteit aan faciliteiten op iedere verdieping. U en uw klanten hebben zo makkelijke toegang tot uw kantoor. 

Plattegrond & beschikbaarheid