Champestate Business Centre

Kantoorruimte huren in Leiden

Bent u een ondernemer en wilt u een professionele kantoorruimte in Leiden huren? Dat kan bij Champestate Business Centre. Bij ons bent u aan het juiste adres voor een mooie kantoorruimte. We hebben namelijk een gezamenlijk pand in Leiden. Voor iedere huurder is wel een geschikt kantoorunit beschikbaar. Daarnaast mag u het geheel aanpassen naar uw wensen. Het is mogelijk om vanaf 15 m2 een kantoorruimte of vergader-showroomunit te huren. Opslag nodig? Ook dat is geen enkel probleem. We hebben ruim 100 parkeerplaatsen voor de deur, dus u kunt ook zeker klanten in uw kantoor ontvangen.

Een kantoorruimte huren in Leiden

Onze kantoorruimtes zijn geschikt voor kleine en middelgrote ondernemingen die graag de mogelijkheid willen om steeds groter te worden en door te groeien. We zijn gelegen op een beveiligd terrein, dus alles wordt goed in de gaten gehouden door middel van camera’s. Doordat we op een toegankelijke locatie gelegen zijn is het ideaal om klanten te ontvangen. We zijn zowel via de snelweg als met het openbaar vervoer goed bereikbaar. U heeft bij ons toegang tot de volgende faciliteiten:

  • Parkeergelegenheid;
  • Vergaderen in diverse ruimtes;
  • Een eigen brievenbus;
  • Opslag vanaf 5 m2;
  • Airconditioning;
  • Schoonmaak van de algemene ruimtes;
  • Buitenterras;
  • En veel meer.

Meer informatie over de kantoorruimte in Leiden?

We vinden het cruciaal dat u flexibel kunt werken. Ieder bedrijf is tenslotte weer anders en vraagt om andere benodigdheden. Bij Champestate Business Centre kunt u altijd zelf uw werktijden bepalen en daarnaast heeft u altijd toegang tot uw opslag. De bedrijfsruimtes en opslagruimtes zijn bij Champestate Business Centre 24 uur per dag toegankelijk.

Wilt u een kantoorruimte huren in Leiden? Bij Champestate Business Centre bent u aan het juiste adres. Heeft u nog een aantal vragen of wilt u meer informatie? Wij helpen u graag verder! Vul ons contactformulier in en wij zullen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Op onze website vindt u de beschikbare kantoorruimtes, dus dit kunt u in ieder geval al bekijken.

Contact Opnemen
Bedrijfsruimte Alphen aan den RijnBedrijfsruimte te huur Alphen aan den RijnBedrijfsruimte te huur Alphen aan den Rijn
Plattegrond

De in totaal 2000m2 aan kantoor, showroom en opslag units zijn verdeeld over twee verdiepingen en er is een variëteit aan faciliteiten op iedere verdieping. U en uw klanten hebben zo makkelijke toegang tot uw kantoor. 

Plattegrond & beschikbaarheid