skip to Main Content

Kantoorruimten van ChampEstate

De perfecte kantoorruimte in Leiden

CHAMPESTATE BUSINESS CENTRE

Lastig om een kantoorruimte te vinden? Dat hoeft zeker niet zo te zijn! Wij vinden het namelijk belangrijk om u altijd de juiste kantoorruimte aan te bieden. Bent u als ondernemer op zoek naar een representatieve kantoorruimte in Leiden? Dan kunt u bij Champestate Business Centre terecht. Wij verhuren kantoorruimtes in ons gezamenlijke pand in Leiden. In ons business centre heeft iedere huurder zijn eigen kantoorunit die geheel is aangepast aan zijn of haar wensen. Dat is allemaal mogelijk bij Champestate Business Centre. Al vanaf 5m2 kunt u een kantoorruimte of vergader-showroomunit krijgen. Wilt u ook een opslagruimte huren? Ook dat is mogelijk. De kantoorruimtes zijn vanaf 15m2 te huur. Heeft u interesse om een kantoorruimte te huren in Leiden? Neem dan gerust even contact met ons op.

Een representatieve kantoorruimte in Leiden

Het Champestate Business Centre is bij uitstek geschikt voor succesvolle kleine en middelgrote ondernemingen die graag de mogelijkheid willen hebben om door te groeien. We begrijpen wat belangrijk is voor een kantoorruimte en daarom profiteert u bij ons ook van vele voordelen. Champestate Business Centre is gelegen op een beveiligd terrein en wordt met camera’s goed in de gaten gehouden. Ons complex bevindt zich op een uitstekend toegankelijke locatie in Leiden. Zowel via de snelweg als met het openbaar vervoer vindt u makkelijk de weg. Ook voor het regelmatig ontvangen van bezoekers zijn de kantoorunits zeer geschikt vanwege de ruime en gratis parkeergelegenheid. Iedere huurder krijgt automatisch eigen gereserveerde parkeerplaatsen toegewezen gebaseerd op het aantal gehuurde vierkante meters.

Profiteer van de vele faciliteiten!

Naast de kantoorruimte die u bij ons huurt, heeft u toegang tot verschillende faciliteiten. Om op een optimale manier gebruik te kunnen maken van uw nieuwe werkruimte, stellen wij de nodige faciliteiten open voor alle huurders. U heeft zelf de keuze om wel of niet van onze faciliteiten gebruik te maken. Een overzicht van de beschikbare faciliteiten:

  • 3 vergaderruimtes met presentatiemogelijkheden
  • 4 kitchenettes
  • Eigen brievenbus
  • Opslag voor huurders intern vanaf 5m2
  • Airconditioning in ieder kantoorunit
  • Buitenterras
  • Schoonmaak van de algemene ruimten

Meer informatie over de kantoorruimte in Leiden?

Bent u enthousiast en wilt u bij ons een bedrijfsruimte huren of bezichtigen? Dan maken we graag een afspraak en voorzien wij u graag van meer informatie. Zo vindt u op onze website een plattegrond met alle kantoorruimten en nog meer informatie. Voor verdere vragen kunt u via het contactformulier contact met ons opnemen of meteen vragen om een afspraak.

Back To Top