Champestate Business Centre

De perfecte kantoorruimte in Leiden

Lastig om een kantoorruimte te vinden? Dat hoeft zeker niet zo te zijn! Wij vinden het namelijk belangrijk om u altijd de juiste kantoorruimte aan te bieden. Bent u als ondernemer op zoek naar een representatieve kantoorruimte in Leiden? Dan kunt u bij Champestate Business Centre terecht. Wij verhuren kantoorruimtes in ons gezamenlijke pand in Leiden. In ons business centre heeft iedere huurder zijn eigen kantoorunit die geheel is aangepast aan zijn of haar wensen. Dat is allemaal mogelijk bij Champestate Business Centre. Al vanaf 5m2 kunt u een kantoorruimte of vergader-showroomunit krijgen.

Wilt u ook een opslagruimte huren? Ook dat is mogelijk. De kantoorruimtes zijn vanaf 15m2 te huur. Heeft u interesse om een kantoorruimte te huren in Leiden? Neem dan gerust even contact met ons op. U kunt bellen naar 0172 41 92 46 of uw vraag of opmerking sturen door middel van het contactformulier op de website.

Kantoorruimten en vergaderruimten

In totaal beschikt het Champestate Business Centre over circa 2000 m2 aan kantoor, showroom en opslag units. Het complex bevat in totaal twee verdiepingen. Indien u een kantoorruimte huurt kunt u ook gebruik maken van diverse faciliteiten.

Kantoorruimten

Bij Champestate Business Centre kunt u kantoorruimten huren in verschillende groottes. Wij zijn erg flexibel en kunnen het oppervlakte van de ruimte indien gewenst aanpassen. De ruimtes zijn ten minste 15m2 groot en beschikbaar voor verhuur vanaf 4 maanden of langer. Deze zijn bij uitstek geschikt voor het MKB bedrijf dat al successen ervaart en van plan is verder te groeien. Ook kunnen klanten uitstekend worden ontvangen op het complex, in verband met de goede bereikbaarheid en parkeergelegenheid. De hoeveelheid vierkante meters die u huurt bepaalt hoeveel parkeerplaatsen u krijgt toegewezen.

Vergaderruimten

Een plek nodig om te vergaderen? Dan kunt u bij ons ook terecht voor vergaderruimten. Als bestaande huurder kunt u deze huren, voor een eenmalige vergadering, een paar vergaderingen per jaar of als vaste vergaderruimte. Indien u een huurder voor langere termijn bent kunt u de ruimte meer naar uw eigen wens inrichten.

Een representatieve kantoorruimte in Leiden

Het Champestate Business Centre is bij uitstek geschikt voor succesvolle kleine en middelgrote ondernemingen die graag de mogelijkheid willen hebben om door te groeien. We begrijpen wat belangrijk is voor een kantoorruimte en daarom profiteert u bij ons ook van vele voordelen. Champestate Business Centre is gelegen op een beveiligd terrein en wordt met camera’s goed in de gaten gehouden. Ons complex bevindt zich op een uitstekend toegankelijke locatie in Leiden. Zowel via de snelweg als met het openbaar vervoer vindt u makkelijk de weg. Ook voor het regelmatig ontvangen van bezoekers zijn de kantoorunits zeer geschikt vanwege de ruime en gratis parkeergelegenheid. Iedere huurder krijgt automatisch eigen gereserveerde parkeerplaatsen toegewezen gebaseerd op het aantal gehuurde vierkante meters.

Profiteer van de vele faciliteiten!

Naast de kantoorruimte die u bij ons huurt, heeft u toegang tot verschillende faciliteiten. Om op een optimale manier gebruik te kunnen maken van uw nieuwe werkruimte, stellen wij de nodige faciliteiten open voor alle huurders. U heeft zelf de keuze om wel of niet van onze faciliteiten gebruik te maken. Een overzicht van de beschikbare faciliteiten:

  • Airconditioning;
  • Een buitenterras;
  • Vier kitchenettes (gratis);
  • Een persoonlijke brievenbus;
  • Drie vergaderruimtes met prestatiemogelijkheden;
  • Eigen brievenbus;
  • 24/7 toegang tot uw kantoor;
  • Diverse opslagmogelijkheden;
  • Schoonmaak van de algemene ruimten.

Uitstekende bereikbaarheid

Een erg groot voordeel van onze kantoorruimtes nabij Leiden is dat deze erg goed bereikbaar zijn met zowel de auto als het openbaar vervoer. Het Champestate Business Centre is gevestigd aan de Ondernemingsweg 66c. Met de auto is dit terrein erg makkelijk te bereiken. U kunt daarvoor snelwegen als de A4, A12 en N11 nemen. Ook is er meer dan genoeg gelegenheid om uw auto te parkeren rondom het complex. Ook wanneer u met het openbaar vervoer komt hoeft u niet al te lang te reizen. Zo is het terrein gelegen in Alphen aan den Rijn en daarmee goed bereikbaar vanuit de grotere steden in de Randstad.

Meer informatie over de kantoorruimte in Leiden?

Bent u enthousiast en wilt u bij ons een bedrijfsruimte huren of bezichtigen? Dan maken we graag een afspraak en voorzien wij u graag van meer informatie. Zo vindt u op onze website een plattegrond met alle kantoorruimten en nog meer informatie. Voor verdere vragen kunt u via het contactformulier contact met ons opnemen of meteen vragen om een afspraak. Wij reageren zo snel als mogelijk op uw vraag. Ook zijn wij telefonisch bereikbaar voor direct contact. Ons telefoonnummer is: 0172 41 92 46.

Contact Opnemen
Kantoor huren Alphen aan den RijnBedrijfsruimte te huur Alphen aan den RijnBedrijfsruimte te huur Alphen aan den Rijn
Plattegrond

De in totaal 2000m2 aan kantoor, showroom en opslag units zijn verdeeld over twee verdiepingen en er is een variëteit aan faciliteiten op iedere verdieping. U en uw klanten hebben zo makkelijke toegang tot uw kantoor. 

Plattegrond & beschikbaarheid