Champestate Business Centre

De kantoorruimten van Champestate Business Centre

Kantoorruimten

Bij het Champestate Business Centre kunnen huurders verschillende soorten kantoorruimten huren van diverse groottes. Onze kantoorruimten zijn beschikbaar vanaf circa 15m² voor perioden vanaf 4 maanden. De units zijn volledig afgewerkt met verlichtingsarmaturen, airconditioning en alle benodigde communicatiemogelijkheden. Onze huurders kunnen de ruimten verder naar eigen idee inrichten en het gebouw geeft uw bedrijf een eigen uitstraling.

Door enkel een kantoorruimte te huren bij Champestate heeft de huurder er wel een heel kantoorpand voor terug. Huurders hebben de voordelen van een mooi en representatief business centre, maar betalen enkel voor de ruimte die ze huren inclusief bijkomende kosten. Huurders zijn samen verantwoordelijk voor de gedeelde ruimtes, maar mogen hier ook allemaal gebruik van maken.

    

Voor wie is onze kantoorruimte te huur?

Het Champestate Business Centre is bij uitstek geschikt voor succesvolle kleine en middelgrote ondernemingen die graag de mogelijkheid willen hebben om door te groeien. Ook voor het regelmatig ontvangen van bezoekers zijn de kantoorunits zeer geschikt vanwege de ruime en gratis parkeergelegenheid. Iedere huurder krijgt automatisch eigen gereserveerde parkeerplaatsen toegewezen gebaseerd op het aantal gehuurde vierkante meters.

Opzet en kosten van onze kantoorruimten

De kantoren zijn verdeeld over twee lagen met een moderne en uitnodigende hoofdingang op de begane grond. Vanuit onze kantoorunits kunt u ook snel bij de vergaderruimten en andere faciliteiten zijn. De huurberekeningen zijn gebaseerd op netto vierkante meters en het warmte en elektra verbruik wordt aan de huurders doorberekend op basis van feitelijk gebruik (met een eigen meter). De servicekosten voor o.a. reiniging van ruiten, publieksruimten e.d. worden op basis van feitelijk kosten per m² van kantoor doorbelast.

Contact OpnemenAfspraak maken

Plattegrond

De in totaal 2000m2 aan kantoor, showroom en opslag units zijn verdeeld over twee verdiepingen en er is een variëteit aan faciliteiten op iedere verdieping. U en uw klanten hebben zo makkelijke toegang tot uw kantoor. 

Plattegrond & beschikbaarheid