Champestate Business Centre

Een grote en representatieve kantoorunit huren

Bent u op zoek naar een representatief business centre waar u een kantoorunit kunt huren die bij uw bedrijf past? Dan bent u bij Champestate Business Centre aan het juiste adres, wij hebben verschillende kantoorunits te huur. Het Champestate Business Centre is gevestigd in Alphen aan den Rijn, naast de Maximabrug en biedt u een unieke combinatie aan kantoor, vergader-showroomunits en opslagfaciliteiten vanaf 5m2. De kantoor-units zijn in verschillende afmetingen vanaf 15m2 te huur voor zowel lange als korte termijn.

Over Champestate Business Centre

Het huren van een vergaderruimte bij Champestate betekent een representatief en makkelijk bereikbaar kantoor. Het Champestate Business Centre is zowel via de weg (A4, A12 en N11), als mede met het openbaar vervoer goed te bereiken voor zowel u als uw eventuele gasten. Bij het complex zijn ruim 100 parkeerplaatsen beschikbaar, zodat er altijd mogelijkheid tot parkeren is voor u en uw gasten. Ook is het complex goed beveiligd met camera’s en u heeft 24 uur per dag toegang tot uw kantoor, u bepaalt dus zelf uw werktijden. Daarnaast kunt u gebruiken maken van de diverse faciliteiten. In het complex zijn onder andere 4 kitchenettes beschikbaar waar u gratis gebruik van kunt maken.

Veel zzp’ers hebben wel behoefte aan een representatieve kantoorruimte, maar zijn ook vaak elders werkzaam. Wij bij Champestate Business Centre snapt dus dat u als zzp’er behoefte heeft aan een kantoor met een optimale oppervlakte tegen een gunstige prijs. Daarom hebben wij het ‘ZZP Office’ geïntroduceerd. Met het ZZP Office kunt u tegen een lage prijs toch een kantoorruimte huren voor wanneer u deze nodig heeft en heeft voorziet u uw bedrijf van een professionele uitstraling.

Een kantoorunit huren bij Champestate

Wilt u een representatieve kantoorunit huren bij Champestate Business Centre? Geen probleem, wij hebben verschillende kantoorunits beschikbaar, van grote kantoren tot kantoorunits met een kleinere oppervlakte. Benieuwd wat er voor u beschikbaar is? Kijk op onze plattegrond voor de actuele beschikbaarheid of neem contact met ons op voor vragen of extra informatie.

Contact Opnemen
Kantoorruimte Alphen aan den Rijn
Plattegrond

De in totaal 2000m2 aan kantoor, showroom en opslag units zijn verdeeld over twee verdiepingen en er is een variëteit aan faciliteiten op iedere verdieping. U en uw klanten hebben zo makkelijke toegang tot uw kantoor. 

Plattegrond & beschikbaarheid