Champestate Business Centre

Opslag huren in Alphen aan den Rijn

Bent u van plan om een opslag te huren? Wilt u een opslag huren in Alphen aan den Rijn? Bij Champestate Business Centre bent u aan het goede adres voor een mooie opslagruimte. Op deze manier heeft u in ieder geval genoeg plek voor uw spullen. Bij Champestate Business Centre kunt u tevens terecht voor een kantoorruimte. Ideaal om een kantoor- en opslagruimte op één locatie te hebben. Champestate Business Centre is een kantorencomplex in Alphen aan den Rijn en is uitstekend bereikbaar via de snelweg. We hebben zelfs 100 parkeerplaatsen voor de deur beschikbaar. Champestate Business Centre is geschikt voor zzp’ers en middelgrote bedrijven. Onze kantoorunits hebben een afmeting vanaf 15 m2, dus het geschikt voor iedereen. Wij kunnen een unit altijd passend voor uw situatie leveren. De kantoren zijn voorzien van vloerbedekking.

Een opslag huren in Alphen aan den Rijn

Bij ons kunt u terecht voor zowel een mooie kantoorruimte als een goede opslagruimte. Een opslag huren in Alphen aan den Rijn is bij ons geen enkel probleem. We hebben wisselende kantoren, vergadershowroomunits en opslagruimtes beschikbaar, doordat er veel verschillende bedrijven kiezen voor Champestate Business Centre. Bij ons is het mogelijk om te huren voor een periode van minimaal 4 maanden. Bij ons kunt u vertrouwen op de volgende faciliteiten:

  • Diverse vergadermogelijkheden;
  • Voldoende parkeergelegenheid;
  • Een eigen brievenbus;
  • Schoonmaak van de algemene ruimtes;
  • Opslag vanaf 5 m2;
  • Airconditioning;
  • En veel meer.

Het is belangrijk dat u flexibel en goed kunt werken. Ieder bedrijf vraagt weer om andere benodigdheden. Wij passen daarom een unit geheel voor u aan: dat is geen enkel probleem. Bij ons kunt u zelf uw werktijden bepalen en daarnaast heeft u altijd toegang tot uw opslag. Alle bedrijfsruimtes en opslagruimtes zijn namelijk 24 uur per dag toegankelijk.

Ja, ik wil een opslag huren in Alphen aan den Rijn!

Wilt u een opslag huren in Alphen aan den Rijn? Kies voor Champestate Business Centre en u weet zeker dat u goed zit. Wij voorzien u graag van meer informatie, indien u nog vragen heeft. Zo kunt u contact met ons opnemen door het contactformulier in te vullen op de website. Wilt u meer weten over de beschikbare kantoorruimtes? Deze informatie vindt u op onze website.

Contact Opnemen
Champestate Business Centre
Plattegrond

De in totaal 2000m2 aan kantoor, showroom en opslag units zijn verdeeld over twee verdiepingen en er is een variëteit aan faciliteiten op iedere verdieping. U en uw klanten hebben zo makkelijke toegang tot uw kantoor. 

Plattegrond & beschikbaarheid