Champestate Business Centre

Opslag huren in Leiden

Wilt u opslag huren in Leiden? Dat kan! Bij Champestate Business Centre bent u aan het juiste adres voor een fijne opslag met voldoende plek. Daarnaast kunt u uw opslag combineren met een kantoorruimte. Dat is wel zo handig, want zo hoeft u maar naar één locatie. Champestate Business Centre is een kantorencomplex in Leiden en is goed bereikbaar via de snelweg. Er zijn zelfs 100 parkeerplaatsen voor de deur beschikbaar. Bij ons weet u dat u goed zit! Champestate Business Centre is geschikt voor zzp’ers en middelgrote bedrijven. De kantoorunits hebben een afmeting vanaf 15 m2, dus het geschikt voor iedereen. Wij kunnen altijd een passende unit leveren. De kantoren zijn voorzien van vloerbedekking en daarnaast kunnen we elke unit naar uw wensen invullen.

Champestate Business Centre

Bij Champestate Business Centre kunt u dus terecht voor zowel een mooie kantoorruimte als een goede opslagruimte. Een opslag huren in Leiden is bij ons geen probleem. Doordat onze kantoren aantrekkelijk zijn voor diverse bedrijven, hebben we wisselende kantoren, vergadershowroomunits en opslagruimtes beschikbaar. U kunt bij ons al huren voor een periode van minimaal 4 maanden. Bij ons kunt u rekenen op de volgende faciliteiten:

  • 100 parkeerplaatsen;
  • Vergaderen;
  • Een eigen brievenbus;
  • Opslag vanaf 5 m2;
  • Airconditioning;
  • Schoonmaak van de algemene ruimtes;
  • En veel meer.

Een opslag huren in Leiden

We vinden het belangrijk dat u flexibel kunt werken, want ieder bedrijf is weer anders en vraagt om andere benodigdheden. U kunt bij ons altijd zelf uw werktijden bepalen en daarnaast kunt u altijd bij uw opslag. Alle bedrijfsruimtes en opslagruimtes zijn bij Champestate Business Centre 24 uur per dag toegankelijk.

Ja, ik wil een opslag huren in Leiden!

Wilt u een opslag huren in Leiden? Kies voor Champestate Business Centre en reken altijd op het beste! Wij voorzien u graag van informatie, indien u nog vragen heeft en/of er onduidelijkheden zijn. Vul het contactformulier in op onze website en wij zullen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Op onze website vindt u de beschikbare kantoorruimtes, dus dit kunt u in ieder geval al eerst bekijken.

Contact Opnemen
Kantoor huren Alphen aan den Rijn
Plattegrond

De in totaal 2000m2 aan kantoor, showroom en opslag units zijn verdeeld over twee verdiepingen en er is een variëteit aan faciliteiten op iedere verdieping. U en uw klanten hebben zo makkelijke toegang tot uw kantoor. 

Plattegrond & beschikbaarheid