Champestate Business Centre

Voor veel ondernemers is het lastig om een geschikte kantoorruimte of opslag in Alphen aan den Rijn te vinden. Dit komt omdat het vaak te klein is, te duur is of misschien gewoon niet wat u zoekt. Bij Champestate Business Centre kunt u terecht voor een perfecte kantoorruimte of opslagruimte. Wij bieden u een unieke combinatie aan kantoor, vergader-showroomunits en opslagfaciliteiten vanaf 5m2. Bij ons kunt u rekenen op een representatief en goed bereikbaar kantoor, die u voor meerdere doeleinden kunt gebruiken. U kunt uw gasten goed ontvangen! Moet uzelf of uw gasten komen met het openbaar vervoer? Dat is geen enkel probleem. Bij het complex zijn ruim 100 parkeerplaatsen beschikbaar, waar zowel u en eventuele gasten gebruik van kunnen maken. Heeft u interesse in de mogelijkheden en wilt u graag een opslagruimte in Alphen aan den Rijn huren? Dan helpen wij u graag verder.

Champestate Business Centre

Champestate Business Centre biedt u graag een geschikt kantoor of een geschikte opslagruimte in Alphen aan den Rijn. U kunt geheel zelf uw werktijden bepalen, want u kunt 24 uur per dag naar binnen. We begrijpen maar al te goed dat dit belangrijk is voor ondernemers. Uiteraard geldt dat ook voor de opslagruimtes. Bovendien kunt u vertrouwen op onze beveiliging. Het complex bevindt zich op een beveiligd terrein en wordt met camera’s goed in de gaten gehouden. Naast deze voordelen kunt u bij ons ook gebruik maken van verschillende faciliteiten. Denk aan faciliteiten, zoals:

  • Airconditioning;
  • Een buitenterras;
  • Een persoonlijke brievenbus;
  • Vier kitchenettes (gratis);

Daarnaast kunt u tegen betaling een vergaderruimte of opslagruimte huren. Uiteraard zijn er nog veel meer faciliteiten waar u op kunt rekenen. Hier vindt u meer informatie over op onze website of u kunt ook altijd even contact met ons opnemen.

Scherpe prijzen!

Regelmatig ontvangen wij de vraag van zzp’ers naar kantoorruimten van geringe omvang tegen lage kosten. Bij Champestate Business Centre begrijpen we dat u behoefte heeft aan uw eigen kantoor, daarom hebben wij het ZZP Office ontwikkeld. Dit zijn kantoorunits tussen de 15m2 en 18m2, waarbij u privacy heeft en uw bedrijf een professionele uitstraling kunt geven. De units zijn voorzien van vloerbedekking en u kunt gebruik maken van een gezamenlijke keuken pantry en Wi-Fi. Verder kunt u het kantoor volledig zelf inrichten, zodat u het een eigen uitstraling geeft.

Een opslagruimte in Alphen aan den Rijn huren? Kies voor Champestate Business Centre! Wilt u weten of wij nog kantoorunits beschikbaar hebben? Hiervoor kunt u onze plattegrond bekijken of even contact met ons opnemen!

Contact Opnemen
Bedrijfsruimte Alphen aan den RijnBedrijfsruimte te huur Alphen aan den RijnBedrijfsruimte te huur Alphen aan den Rijn
Plattegrond

De in totaal 2000m2 aan kantoor, showroom en opslag units zijn verdeeld over twee verdiepingen en er is een variëteit aan faciliteiten op iedere verdieping. U en uw klanten hebben zo makkelijke toegang tot uw kantoor. 

Plattegrond & beschikbaarheid