Champestate Business Centre

Een opslagruimte huren in Alphen aan den Rijn

Bent u op zoek naar een goede opslagruimte om te huren in Alphen aan den Rijn? Dan moet u bij Champestate Business Centre zijn. Champestate Business Centre is gevestigd in Alphen aan den Rijn, naast de Maximabrug en biedt u een unieke combinatie aan kantoor, vergader-showroomunits en opslagfaciliteiten. De opslagruimten die wij verhuren zijn verkrijgbaar in diverse groottes. De ruimten zijn minimaal 5m2. Ook bieden wij grotere opslagruimten aan. De opslagruimten zijn gemakkelijk bereikbaar vanuit de kantoren en zijn dus ideaal voor u als huurder van een kantoor-unit.

Heeft u interesse in het huren van een opslagruimte in Alphen aan den Rijn? Neemt u dan eens contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 0172 41 92 46, per e-mail en via het online contactformulier.

Kantoorruimten en vergaderruimten

Champestate Business Centre bevat in totaal ongeveer 2000 m2 aan kantoor, showroom en opslag units. Deze zijn verdeeld over twee verdiepingen. Ook bieden wij diverse faciliteiten aan die u ook kunt huren, zoals opslagruimtes in Alphen aan den Rijn.

Kantoorruimten

Wij bieden diverse soorten kantoorruimten te huur aan, in verschillende groottes. De kantoorruimten zijn minimaal 15m2 en te huren voor 4 maanden of langer. Deze ruimtes zijn zeer geschikt voor het kleine en middelgrote bedrijven die succes boeken en verder willen groeien. De goede bereikbaarheid en parkeergelegenheid maken de kantoorruimtes ook zeer geschikt om klanten te ontvangen. Het aantal parkeerplaatsen dat u toegewezen krijgt hangt af van het aantal vierkante meters aan kantoorruimte dat u huurt.

Vergaderruimten

Ook indien u een ruimte nodig heeft om te kunnen vergaderen kunt u terecht bij Champestate Business Centre. Hiervoor dient u al een bestaande huurder te zijn. Het kan gaan om het huren van een ruimte voor een eenmalige vergadering, of voor meerdere in een jaar. Natuurlijk kunt u ook vaste huurder worden van een vergaderruimte. Als huurder voor een langere termijn krijgt u ook de gelegenheid om de ruimtes meer naar uw wens in te richten.

Voordelen van een opslagruimte huren in Alphen aan den Rijn

Champestate Business Centre biedt u verschillende kantoor-units vanaf 15m2 aan voor zowel korte als lange duur. Het huren van een ruimte is zeer flexibel en waar mogelijk kunnen we de oppervlakte van de gewenste ruimte voor u aanpassen. Zo kunt u de ruimte dus geheel naar eigen idee inrichten en geeft u uw bedrijf een eigen en persoonlijke uitstraling. De kantoren binnen ons kantorencomplex zijn zeer representatief en daarbij uitermate geschikt om gasten te ontvangen.

Kies ook voor Champestate Business Centre

Champestate Business Centre is makkelijk bereikbaar, zowel via de snelwegen A4, A12 en N11 als het openbaar vervoer. Het complex zelf wordt omringt door veel groen en dit zorgt voor een rustige en prettige werkomgeving. Uiteraard is het belangrijk dat u ook gebruik kunt maken van de nodige faciliteiten, om op een optimale manier gebruik te kunnen maken van uw bedrijfsruimte. Daarom bieden wij u een ruime hoeveel faciliteiten aan, waarin u zelf de keuze heeft om wel of niet van deze faciliteiten gebruik te maken. Een overzicht van de beschikbare faciliteiten:

  • Airconditioning;
  • Een buitenterras;
  • Een persoonlijke brievenbus;
  • Drie vergaderruimtes met prestatiemogelijkheden;
  • Eigen brievenbus;
  • Vier kitchenettes (gratis);
  • Diverse opslagmogelijkheden;
  • Schoonmaak van de algemene ruimten.

Van een aantal faciliteiten kunt u geheel gratis gebruik maken, zoals de kitchenettes. Tegen betaling kunt u gebruik maken van de meer specifieke faciliteiten zoals opslag- en vergaderruimtes.

Uitstekende bereikbaarheid

Een van de grote voordelen van het huren van een opslagruimte in Alphen aan den Rijn bij Champestate Business Centre is de uitstekende bereikbaarheid. De opslagruimtes op ons terrein zijn gevestigd aan de Ondernemingsweg 66c. Dit is een zeer toegankelijke locatie in Alphen aan den Rein. Wanneer u met de auto komt kunt u het terrein makkelijk bereiken via diverse snelwegen, waaronder de A4, A12 en N11. Er is meer dan voldoende parkeergelegenheid aanwezig op het complex. Ook met het openbaar vervoer is het goed te doen. Zo liggen de opslagruimtes op uiterlijk 25 minuten van de grootste steden in de Randstad.

Meer informatie over een opslagruimte huren in Alphen aan den Rijn?

Bent u al lange tijd op zoek naar een geschikte kantoor- of opslagruimte en wilt u graag een opslagruimte huren in Alphen aan den Rijn? Schroom dan niet en neem gerust telefonisch contact met ons op. We bieden onze huurders de unieke combinatie van meer dan 2000m2 aan kantoor, showroomunits en opslagfaciliteiten. We bieden kantoor-units in allerlei maten aan (vanaf 15m2) en voor korte en lange duur. Bel ons voor meer informatie. Ons telefoonnummer is 0172 41 92 46. Bekijk ook eens de plattegrond!

Zijn we telefonisch op het moment niet bereikbaar? Dan kunt u natuurlijk ook gewoon een e-mail sturen. Wij zijn per e-mail bereikbaar via info@champestate.nl en door middel van het online contactformulier op onze website. U ontvangt zo spoedig als mogelijk een reactie op uw vraag.

Contact Opnemen
Bedrijfsruimte Alphen aan den RijnBedrijfsruimte te huur Alphen aan den RijnBedrijfsruimte te huur Alphen aan den Rijn
Plattegrond

De in totaal 2000m2 aan kantoor, showroom en opslag units zijn verdeeld over twee verdiepingen en er is een variëteit aan faciliteiten op iedere verdieping. U en uw klanten hebben zo makkelijke toegang tot uw kantoor. 

Plattegrond & beschikbaarheid