Champestate Business Centre

Een opslagruimte huren in Alphen aan den Rijn

Bent u op zoek naar een goede opslagruimte in Alphen aan den Rijn? Dan moet u bij Champestate Business Centre zijn. Champestate Business Centre is gevestigd in Alphen aan den Rijn, naast de Maximabrug en biedt u een unieke combinatie aan kantoor, vergader-showroomunits en opslagfaciliteiten vanaf 5m2. De opslagruimten zijn gemakkelijk bereikbaar vanuit de kantoren en zijn dus ideaal voor u als huurder van een kantoor-unit. Heeft u interesse in het huren van een opslagruimte in Alphen aan den Rijn? Neemt u dan eens contact met ons op.

Voordelen van een opslagruimte huren in Alphen aan den Rijn

Champestate Business Centre biedt u verschillende kantoor-units vanaf 15m2 aan voor zowel korte als lange duur. Het huren van een ruimte is zeer flexibel en waar mogelijk kunnen we de oppervlakte van de gewenste ruimte voor u aanpassen. Zo kunt u de ruimte dus geheel naar eigen idee inrichten en geeft u uw bedrijf een eigen en persoonlijke uitstraling. De kantoren binnen ons kantorencomplex zijn zeer representatief en daarbij uitermate geschikt om gasten te ontvangen.

Kies ook voor Champestate Business Centre

Champestate Business Centre is makkelijk bereikbaar, zowel via de snelwegen A4, A12 en N11 als het openbaar vervoer. Het complex zelf wordt omringt door veel groen en dit zorgt voor een rustige en prettige werkomgeving. Uiteraard is het belangrijk dat u ook gebruik kunt maken van de nodige faciliteiten, om op een optimale manier gebruik te kunnen maken van uw bedrijfsruimte. Daarom bieden wij u een ruime hoeveel faciliteiten aan, waarin u zelf de keuze heeft om wel of niet van deze faciliteiten gebruik te maken. Een overzicht van de beschikbare faciliteiten:

  • Airconditioning;
  • Een buitenterras;
  • Een persoonlijke brievenbus;
  • Drie vergaderruimtes met prestatiemogelijkheden;
  • Eigen brievenbus;
  • Vier kitchenettes (gratis);
  • Diverse opslagmogelijkheden;
  • Schoonmaak van de algemene ruimten.

Van een aantal faciliteiten kunt u geheel gratis gebruik maken, zoals de kitchenettes. Tegen betaling kunt u gebruik maken van de meer specifieke faciliteiten zoals opslag- en vergaderruimtes.

Meer informatie over een opslagruimte huren in Alphen aan den Rijn?

Bent u al lange tijd op zoek naar een geschikte kantoor- of opslagruimte en wilt u graag een opslagruimte huren in Alphen aan den Rijn? Schroom dan niet en neem gerust telefonisch contact met ons op. We bieden onze huurders de unieke combinatie van meer dan 2000m2 aan kantoor, showroomunits en opslagfaciliteiten. We bieden kantoor-units in allerlei maten aan (vanaf 15m2) en voor korte en lange duur. Bel ons voor meer informatie.

Contact Opnemen
Bedrijfsruimte Alphen aan den RijnBedrijfsruimte te huur Alphen aan den RijnBedrijfsruimte te huur Alphen aan den Rijn
Plattegrond

De in totaal 2000m2 aan kantoor, showroom en opslag units zijn verdeeld over twee verdiepingen en er is een variëteit aan faciliteiten op iedere verdieping. U en uw klanten hebben zo makkelijke toegang tot uw kantoor. 

Plattegrond & beschikbaarheid