Champestate Business Centre

Een opslagruimte huren in Leiden

Bent u op zoek naar een goede opslagruimte in Leiden? Dan moet u bij Champestate Business Centre zijn. Champestate Business Centre is gevestigd in Leiden en biedt u een unieke combinatie van opslagfaciliteiten en kantoor of vergader-showroomunits indien gewenst. Dit kan al vanaf 5m2. De opslagruimten zijn gemakkelijk bereikbaar vanuit de kantoren en zijn dus ideaal voor als u er een kantoor-unit bij wilt huren. Heeft u interesse in het huren van een opslagruimte in Leiden? Neemt u dan eens contact met ons op. Wees er snel bij wanneer u een opslagruimte wil huren in Leiden.

De faciliteiten van onze units

Champestate Business Centre biedt u verschillende kantoor-units vanaf 15m2 aan voor zowel korte als lange duur. Het huren van een ruimte is zeer flexibel en waar mogelijk kunnen we de oppervlakte van de gewenste ruimte voor u aanpassen. Zo kunt u de ruimte dus geheel naar eigen idee inrichten en geeft u uw bedrijf een eigen en persoonlijke uitstraling. De kantoren binnen ons kantorencomplex zijn zeer representatief en daarbij uitermate geschikt om gasten te ontvangen. Champestate Business Centre is makkelijk bereikbaar, zowel via snelwegen als het openbaar vervoer.

Uiteraard is het belangrijk dat u ook gebruik kunt maken van de nodige faciliteiten om op een optimale manier gebruik te kunnen maken van uw bedrijfsruimte. Daarom bieden wij u een ruime hoeveelheid faciliteiten aan als een opslagruimte huurt in Leiden, eventueel in combinatie met een kantoor-unit. U heeft zelf de keuze om wel of niet van onze faciliteiten gebruik te maken. Een overzicht van de beschikbare faciliteiten:

  • 3 vergaderruimtes met presentatiemogelijkheden
  • 4 kitchenettes
  • Eigen brievenbus
  • Opslag voor huurders intern vanaf 5m2
  • Airconditioning in iedere kantoorunit
  • Schoonmaak van de algemene ruimten

Van een aantal faciliteiten kunt u geheel gratis gebruik maken, zoals de kitchenettes. Tegen betaling kunt u gebruik maken van de meer specifieke faciliteiten zoals opslag- en vergaderruimtes.

Onze opslagruimte huren in Leiden?

Wilt u graag een opslagruimte in Leiden huren? Dan komen we graag in contact om met u de mogelijkheden te bekijken. U kunt zelf ook al kijken welke kantoorunits en opslagruimtes we beschikbaar hebben door op de plattegrond te kijken. Voor meer informatie over onze kantoren of Champestate Business Centre zelf kunt u onze brochure downloaden. Voor verdere vragen of een directe aanvraag kunt u via het contactformulier contact met ons opnemen.

Contact Opnemen
Kantoor huren Alphen aan den RijnBedrijfsruimte te huur Alphen aan den RijnBedrijfsruimte te huur Alphen aan den Rijn
Plattegrond

De in totaal 2000m2 aan kantoor, showroom en opslag units zijn verdeeld over twee verdiepingen en er is een variëteit aan faciliteiten op iedere verdieping. U en uw klanten hebben zo makkelijke toegang tot uw kantoor. 

Plattegrond & beschikbaarheid