Champestate Business Centre

Opslagruimte huren in Zuid-Holland

Heeft u een opslagruimte nodig voor de spullen van uw bedrijf? Wilt u een opslagruimte huren? Dat kan voordelig bij Champestate Business Centre. Het is tevens mogelijk om te kiezen voor de combinatie van een kantoor- en opslagruimte. Op deze manier heeft u alles op één locatie. U kunt te allen tijde bij uw opslag, want alle bedrijfsruimtes en opslagruimtes zijn 24 uur per dag toegankelijk. We zijn gevestigd op een goed bereikbare locatie. U kunt ons snel en gemakkelijk bereiken via de snelweg of met het openbaar vervoer. Daarnaast hebben we 100 parkeerplaatsen, waardoor het ook mogelijk voor u is om klanten te ontvangen. Een opslagruimte huren is iets waar u goed over na wil denken, wij helpen u daar graag bij! Er zijn veel mogelijkheden bij Champestate Business Centre en delen deze maar al te graag met u.

Voordelen van onze opslagruimte in Zuid-Holland

Bij Champestate Business Centre bent u aan het juiste adres voor zowel een kantoorruimte als een opslagruimte. Een opslagruimte huren is bij ons erg fijn, omdat u de unit precies kunt inrichten zoals u dat wilt. Het complex bevindt zich op een beveiligde locatie, wat inhoudt dat alles goed in de gaten wordt gehouden met camera’s. Indien u een kantoorruimte bij ons gaat huren, heeft u bijvoorbeeld altijd profijt van de volgende faciliteiten:

  • Parkeergelegenheid;
  • Vergaderruimtes;
  • Een eigen brievenbus;
  • Opslag vanaf 5 m2;
  • Airconditioning;
  • Schoonmaak van de algemene ruimtes;
  • En veel meer.

Ja, ik wil een opslagruimte huren in Zuid-Holland!

Als ondernemer is het belangrijk dat u flexibel kunt werken. Bij ons kunt u dan ook altijd zelf uw werktijden kiezen. U zit dus niet vast aan bepaalde tijden. U kunt gewoon, wanneer u dat wilt, bij uw opslagruimte of kantoorruimte.

Wilt u een opslagruimte huren? Wanneer u voor een opslagruimte gaat kijken, is het belangrijk dat u goed oplet of er ook voldoende groeimogelijkheden zijn. Dus dat het mogelijk is om een grotere ruimte te krijgen, wanneer u daar behoefte aan heeft. Bij ons is dat in ieder geval wel mogelijk! Wilt u meer informatie? Vul dan ons contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Contact Opnemen
Kantoor huren Alphen aan den Rijn
Plattegrond

De in totaal 2000m2 aan kantoor, showroom en opslag units zijn verdeeld over twee verdiepingen en er is een variëteit aan faciliteiten op iedere verdieping. U en uw klanten hebben zo makkelijke toegang tot uw kantoor. 

Plattegrond & beschikbaarheid