Champestate Business Centre

Presentatieruimte huren

Bent u op zoek naar een plek waar u een representatieve presentatieruimte kunt huren? Kijk dan eens bij Champestate Business Centre, wij hebben verschillende ruimtes beschikbaar waar u zonder problemen een presentatie kunt geven. Bij ons kunt u zeer uiteenlopende presentatieruimten huren, u kunt een presentatieruimte huren voor een aantal keer per jaar, voor slechts een keer of voor een vaste periode. Waar u ook naar op zoek bent, wij faciliteren u met de ruimte die u nodig heeft. U heeft daarbij de keuze uit verschillende ruimten met verschillende capaciteiten.

Verschillende presentatieruimten

Wij faciliteren u met een gepaste presentatieruimte, daarna is deze van u en bent u vrij om de ruimte zelf in te richten. Het is dus toegestaan om de ruimten in te richten naar uw huisstijl en naar de functie waarvoor u de ruimte gaat gebruiken. Onze vergaderruimten zijn zeer geschikt voor onder andere:

Onze ruimten kunnen dus naar uw smaak worden ingericht, hier bent u helemaal vrij in. Zo heeft u altijd de beschikking tot een representatieve presentatieruimte waar u zonder problemen uw personeel, belangrijke klanten of gasten kunt ontvangen.

Over Champestate Business Centre

Het huren van een presentatieruimte bij Champestate betekent een representatief en makkelijk bereikbare ruimte. Het Champestate Business Centre is zowel via de weg (A4, A12 en N11), als mede met het openbaar vervoer goed te bereiken voor zowel u als uw eventuele gasten. Bij het complex zijn ruim 100 parkeerplaatsen beschikbaar, zodat er altijd mogelijkheid tot parkeren is voor u en uw gasten. Ook is het complex goed beveiligd met camera’s en u heeft 24 uur per dag toegang tot uw kantoor, u bepaalt dus zelf uw werktijden. Daarnaast kunt u gebruiken maken van de diverse faciliteiten. In het complex zijn onder andere 4 kitchenettes beschikbaar waar u gratis gebruik van kunt maken.

Geef bij ons uw presentatie

Huur bij Champestate Business Centre een representatieve presentatieruimte die zelf kunt inrichten. Kijk voor de beschikbaarheid van de verschillende ruimten op de plattegrond of neem contact met ons op om direct een presentatieruimte te huren.

Contact Opnemen
Bedrijfsruimte te huur Alphen aan den Rijn
Plattegrond

De in totaal 2000m2 aan kantoor, showroom en opslag units zijn verdeeld over twee verdiepingen en er is een variëteit aan faciliteiten op iedere verdieping. U en uw klanten hebben zo makkelijke toegang tot uw kantoor. 

Plattegrond & beschikbaarheid