Champestate Business Centre

Vergaderruimten

Voor huurders hebben wij verschillende mogelijkheden voor het gebruik van onze vergaderruimten. Bent u huurder en op zoek naar een plek waar u een representatieve vergaderruimte kunt huren? Kijk dan eens bij Champestate Business Centre, wij hebben verschillende vergaderruimtes beschikbaar. Bij ons kunt u zeer vrij vergaderruimtes huren, u kunt een vergaderruimte huren voor een aantal keer per jaar, voor slechts een keer of voor een vaste periode. Waar u ook naar op zoek bent, wij faciliteren u met de ruimte die u nodig heeft.

Vergaderruimten, voor u

Wij faciliteren u met een gepaste vergaderruimte, daarna is deze van u en bent u vrij om de ruimte in te richten naar hoe u deze graag ziet. Het is dus toegestaan om de ruimten in te richten naar uw huisstijl en naar de functie waarvoor u de ruimte gaat gebruiken. Onze vergaderruimten zijn zeer geschikt voor onder andere:

  • Vergaderingen
  • Presentaties
  • Seminars
  • Team meetings

Onze ruimten kunnen dus naar uw smaak worden ingericht, hier bent u helemaal vrij in. Zo heeft u altijd de beschikking tot een representatieve vergaderruimte waar u zonder problemen uw personeel, belangrijke klanten of gasten kunt ontvangen.

Over Champestate

Het huren van een vergaderruimte bij Champestate betekent een representatief en makkelijk bereikbaar kantoor. Het Champestate Business Centre is zowel via de weg (A4, A12 en N11), als mede met het openbaar vervoer goed te bereiken voor zowel u als uw eventuele gasten. Bij het complex zijn ruim 100 parkeerplaatsen beschikbaar, zodat er altijd mogelijkheid tot parkeren is voor u en uw gasten. Ook is het complex goed beveiligd met camera’s en u heeft 24 uur per dag toegang tot uw kantoor, u bepaalt dus zelf uw werktijden. Daarnaast kunt u gebruiken maken van de diverse faciliteiten. In het complex zijn onder andere 4 kitchenettes beschikbaar waar u gratis gebruik van kunt maken.

Huur vandaag nog een vergaderruimte!

Bent u als huurder van Champestate Business Centre op zoek naar een representatieve vergaderruimte voor uw vergadering, presentatie of seminar? Bekijk dan onze plattegrond voor de beschikbaarheid van onze ruimtes of neem contact met ons op voor de mogelijkheden. U kunt ons bereiken via de onderstaande contact knop. Een vergaderruimte huren doet u dus bij Champestate!

Contact Opnemen
Kantoorruimte Alphen aan den RijnKantoorruimte Alphen aan den Rijn
Plattegrond

De in totaal 2000m2 aan kantoor, showroom en opslag units zijn verdeeld over twee verdiepingen en er is een variëteit aan faciliteiten op iedere verdieping. U en uw klanten hebben zo makkelijke toegang tot uw kantoor. 

Plattegrond & beschikbaarheid