Champestate Business Centre

Een bedrijfsruimte huren in Leiden

Champestate Business Centre heeft voor u een representatieve en goed bereikbare bedrijfsruimte te huur in Leiden. Wij bieden u een unieke combinatie aan van kantoor, vergader-showroomunits en opslagfaciliteiten vanaf 5m2. U kunt al deze ruimtes geheel naar eigen wens invullen. De kantoren zijn voorzien van vloerbedekking en we kunnen de ruimtes zelfs qua grootte op uw wensen aanpassen. Ons kantorencomplex ligt in Leiden en is zowel met het openbaar vervoer als via de snelweg goed bereikbaar. Champestate Business Centre is zowel beschikbaar voor zzp’ers als voor middelgrote bedrijven. Onze kantoorunits met afmetingen vanaf 15m2 zijn geschikt voor iedereen ongeacht uw situatie, wij leveren een passende unit. Vol is vol, dus ga nu uw bedrijfsruimte huren in Leiden.

Flexibel werken in onze faciliteiten

Een geheel op maat service vinden wij belangrijk, omdat ieder bedrijf anders is en u als ondernemer heeft uw eigen persoonlijke wensen en behoeften als het op uw bedrijfsruimte aankomt. Wanneer u een bedrijfsruimte in Leiden komt huren, kunt u zelf uw werktijden bepalen. Alle bedrijfsruimtes en opslagruimtes bij Champestate Business Centre zijn 24 uur per dag toegankelijk. U kunt dus werken wanneer u dat het beste uitkomt. Onze kantoorunits zijn zeer representatief en het is mogelijk om uw eigen ruimte geheel in te richten zodat het perfect uw bedrijfsuitstraling weergeeft. De kantoren zijn ook uitermate geschikt voor het ontvangen van gasten. Dankzij de persoonlijk gereserveerde parkeerplekken, zijn zowel u als uw gasten altijd verzekerd van een parkeerplek.

Naast het feit dat u kunt werken wanneer u dat uitkomt, zitten er nog meer voordelen aan een bedrijfsruimte huren bij Champestate Business Centre. Zo wordt het complex ook goed in de gaten gehouden met camera’s op het terrein. Ons kantorencomplex in Leiden bevat daarnaast de nodige faciliteiten die onmisbaar zijn voor een prettige en rustige werkomgeving, waaronder:

  • 3 vergaderruimtes met presentatiemogelijkheden
  • 4 kitchenettes
  • Eigen brievenbus
  • Opslag voor huurders intern vanaf 5m2
  • Airconditioning in iedere kantoorunit
  • Buitenterras
  • Schoonmaak van de algemene ruimten

Een aantal van bovenstaande faciliteiten zijn geheel gratis te gebruiken, andere faciliteiten als de opslag en de vergaderruimtes zijn beschikbaar tegen betaling.

Meer informatie over een bedrijfsruimte huren in Leiden?

Wilt u graag meer informatie over een bedrijfsruimte huren in Leiden? Dan voorzien wij u graag van meer informatie. Op deze website vindt u de beschikbaarheid van de diverse kantoorruimten. Voor verdere vragen kunt u via het contactformulier contact met ons opnemen. Wij reageren dan zo snel mogelijk op uw vragen, zodat we snel samen kunnen kijken naar een geschikte bedrijfsruimte Leiden.

Contact Opnemen
Kantoor huren Alphen aan den RijnBedrijfsruimte te huur Alphen aan den RijnBedrijfsruimte te huur Alphen aan den Rijn
Plattegrond

De in totaal 2000m2 aan kantoor, showroom en opslag units zijn verdeeld over twee verdiepingen en er is een variëteit aan faciliteiten op iedere verdieping. U en uw klanten hebben zo makkelijke toegang tot uw kantoor. 

Plattegrond & beschikbaarheid