Ga naar hoofdinhoud
kantoor icon

Kantoorruimten van ChampEstate

 BEDRIJFSPAND WADDINXVEEN

CHAMPESTATE BUSINESS CENTRE

Een bedrijfspand voor uw onderneming krijgt u bij Champestate Business Centre. Komt u bij het zoeken van een bedrijfspand in Waddinxveen er nog niet helemaal uit? Zoek dan niet verder en huur een bedrijfspand bij Champestate. Wij zijn een Business Centre in Alphen aan den Rijn. Het bedrijfspand in de buurt van Waddinxveen is goed te bereiken via de N207. U bent hierdoor binnen no-time op onze locatie.

Bedrijfsruimte Waddinxveen

Een bedrijfsruimte Waddinxveen betekent dat uw kantoor representatief is en makkelijk bereikbaar is voor u en uw klanten. Het bedrijfsverzamelgebouw is zeer goed beveiligd met camera’s en u hebt 24 uur per dag en 7 dagen in de week toegang tot de kantoren. Voor onze huurders van de bedrijfsruimte Waddinxveen zijn er in het gebouw faciliteiten beschikbaar zoals: kitchenettes, vergaderruimte en opslagmogelijkheden. Wij geven onze huurders de volledige vrijheid en flexibiliteit in keuze om van deze faciliteiten gebruik te maken. Zo is er bijvoorbeeld gratis gebruik te maken van onze kitchenettes en ruime parkeergelegenheid voor u en uw klanten. Verder heeft u bij ons de mogelijkheid om tegen betaling gebruik te maken van diensten zoals opslag en logistiek.

Bedrijfsruimte te huur Waddinxveen

Wanneer u een bedrijfsruimte huurt nabij Waddinxveen helpen wij u en uw klanten naar een hoger niveau. Er is in totaal 2000m² aan kantoorruimte, showroom en opslag units beschikbaar verdeeld over 2 verdiepingen. Hierdoor hebben uw klanten makkelijk toegang tot uw kantoor. Het onderhoud wordt voor de huurders over de algemene ruimtes geheel verzorgd. Wanneer u wilt dat er in uw eigen kantoorruimte ook wordt schoongemaakt dan is dit mogelijk tegen een betaling.

Kantoor Waddinxveen

Onze kantoorruimtes nabij Waddinxveen zijn beschikbaar vanaf 15m² voor perioden vanaf 4 maanden. De units zijn volledig afgewerkt met verlichtingsarmaturen, airconditioning en alle benodigde communicatiemogelijkheden. Op deze pagina vindt u een overzicht met beschikbaar kantoorunits nabij Waddinxveen. Wij houden actueel bij welke kantoorunits en opslag gelegenheden er beschikbaar zijn nabij Waddinxveen.

Bedrijfshal Waddinxveen

Een bedrijfshal nabij Waddinxveen bij Champestate betekent dat u gebruik kan maken van goede faciliteiten, zoals een glasvezelkabel internet aanlsuiting, zeer ruime parkeervoorzieningen en flexibiliteit wanneer u onze opslagfaciliteiten wilt gebruiken. In ons bedrijfsverzamelgebouw is er regelmatig een moderne en praktische kantoorruimte te huur nabij Waddinxveen.

Kantoorruimte Waddinxveen

Ons kantoorruimte nabij Waddinxveen biedt u veel voordelen. Dit zijn alle voordelen op een rij:

 • Meer dan 100 parkeerplaatsen
 • 3 vergaderruimtes
 • Opslag beschikbaar
 • Algemene ruimtes meerdere malen per week schoongemaakt
 • Beveiliging
 • 4 kitchenettes
 • Voor iedere huurder een brievenbus
 • Airconditioning
 • Buitenterras
 • 24/7 toegang
 • Glasvezel internet

Het Champestate business centre ligt op een zeer toegankelijke locatie nabij Waddinxveen. U kunt contact met ons opnemen door een bezoek te brengen aan Champestate of door contact met ons op te nemen.

Meer informatie over onze bedrijfsruimtes in Waddinxveen?

Wij hebben meerdere bedrijfsruimtes te huur in Waddinxveen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en de beschikbaarheid? Wij voorzien u graag van meer informatie. Onderaan deze pagina vindt u de beschikbaarheid van de beschikbare werkplaatsen. Voor verdere vragen kunt u via het contactformulier contact met ons opnemen. Wij reageren dan zo snel mogelijk op uw vragen, zodat we snel samen kunnen kijken naar een geschikte bedrijfsruimte Waddinxveen.

Plattegrond beganegrond
Plattegrond eerste verdieping
Plattegrond beganegrond
Plattegrond eerste verdieping

Beschikbaarheid begane grond:

0.38Verhuurd
0.37EVerhuurd
0.37AVerhuurd
0.37BVerhuurd
0.37Verhuurd
0.37CVerhuurd
0.37DVerhuurd
0.36CVerhuurd
0.36BVerhuurd
0.36ABeschikbaar per 07-2024, 88 m2
0.33Verhuurd
0.31AVerhuurd
0.31BVerhuurd
0.32AVerhuurd
0.32BVerhuurd
0.32CVerhuurd
0.32DVerhuurd
0.32E Archief/OpslagVerhuurd
0.32F Archief/OpslagVerhuurd
0.32G Archief/OpslagVerhuurd
0.32H Archief/OpslagVerhuurd

Beschikbaarheid eerste verdieping:

1.2CVerhuurd
1.2BVerhuurd
1.2AVerhuurd
1.18Verhuurd
1.19Beschikbaar 42 m2
1.20Verhuurd
1.21Verhuurd
1.22Verhuurd
1.26AVerhuurd
1.36Beschikbaar met interne tussenwand
72m2
1.36 AVerhuurd
1.36 BBeschikbaar 28 m2
1.33BVerhuurd
1.33AVerhuurd
1.34Beschikbaar 36,7m2, twee kamers met tussendeur
1.35DVerhuurd
1.35CVerhuurd
1.35BVerhuurd
1.35AVerhuurd
Back To Top