Ga naar hoofdinhoud
kantoor icon

Kantoorruimten van ChampEstate

 BEDRIJFSPAND Leiderdorp

CHAMPESTATE BUSINESS CENTRE

Op zoek naar een bedrijfsruimte in de omgeving van Leiderdorp? Champestate Business Centre zit gelegen in Alphen aan den Rijn. Binnen 15 minuten bent u van Leiderdorp op locatie bij ons bedrijfsverzamelgebouw. Bij ons huur je een representatieve en goed bereikbare bedrijfsruimte. Wij bieden een combinatie aan van kantoor, vergaderruimtes en opslagmogelijkheden. U heeft de mogelijkheid om de ruimtes in te richten naar eigen wens. Onze kantoren zijn allen voorzien van vloerbedekking. Door de centraal gelegen locatie is ons kantoor gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer of de snelweg. 

.

Te huur bedrijfsruimte Leiderdorp

Onze bedrijfsruimtes zijn beschikbaar voor zzp’ers en voor middelgrote bedrijven. Er zijn kantoorunits beschikbaar vanaf 15m²  bekijk onze plattegrond voor de beschikbaarheid. Onze kantoren zijn goed beveiligd met camera’s hierdoor garanderen wij u een een veilige locatie waar u zorgeloos uw bedrijfsactiviteiten uitvoert. De bedrijfsruimte is 24 uur per dag toegankelijk. Bij ons kantoor Leiderdorp zijn er diverse faciliteiten beschikbaar zoals kitchenettes, vergaderruimtes en opslag.

Kantoor Leiderdorp

Huur zorgeloos een mooi afgewerkt bedrijfspand in de buurt van Leiderdorp. Al onze units zijn volledig afgewerkt met verlichtingsarmaturen, airconditioning en alle benodigde communicatiemogelijkheden. Wanneer u een kantoor huurt bij ons heeft u de mogelijkheid om het kantoor geheel naar eigen wens in te richten. Zo krijgt uw kantoor een uitstraling wat past bij uw onderneming.

Bedrijfspand Leiderdorp

Ons bedrijfspand Leiderdorp beschikt over een ruim buitenterras. Hierdoor heeft u de mogelijkheid om buiten te lunchen of te vergaderen wanneer het lekker weer is. Wij geven onze huurders gereserveerde parkeerplaatsen, hierdoor bent u er 100% van verzekerd dat u altijd een parkeerplek heeft. Het is tevens mogelijk om vaste huurder te worden van één van onze vergaderruimtes. Wanneer u een vaste huurder wordt heeft u de mogelijkheid om de vergaderruimte aan te passen naar uw huisstijl. Dit maakt het een ideale ruimte om klanten te ontvangen en om presentaties te geven.

Interesse in een bedrijfsruimte Leiderdorp? Neem gelijk contact met ons op of bel +31(0)172-419246

Bedrijfsruimte te huur Leiderdorp

Onze kantoorunits in Leiderdorp beschikken over razendsnel glasvezel kabelinternet. Glasvezel is krachtig internet waarbij de data via vezels van glas met de snelheid van het licht wordt uitgewisseld. Perfect wanneer u snel te werk wilt gaan. We beschikken over een groot terrein waarbij er genoeg parkeerplekken zijn voor u en uw klanten. Er is in totaal 2000m² aan kantoor, showrooms en opslagunits verdeeld over twee verdiepingen. Op iedere verdieping is er een variëteit aan faciliteiten. Hierdoor is het voor iedere huurder bij ons gemakkelijk om gebruik te maken van de vergaderruimtes en opslagunits. De kantoorruimtes Leiderdorp zijn beschikbaar vanaf 15m² voor een minimale periode van 4 maanden.

Kantoorruimte Leiderdorp

Onze kantoorruimte Leiderdorp is voor succesvolle ondernemingen die de mogelijkheid hebben om door te groeien met hun onderneming. Voor iedere soort ondernemer hebben wij units beschikbaar. Wanneer er behoefte is aan opslag dan is er de mogelijkheid om er een opslagruimte bij te huren. Bij ons is het gebruik van de kitchenettes geheel gratis. In de algemene ruimtes wordt het onderhoud geheel door ons verzorgd. Wanneer u wilt dat uw eigen kantoorruimte wordt schoongemaakt door een schoonmaker, dan is dat mogelijk tegen meerprijs.  

 Voordelen kantoorruimte Leiderdorp:

 • Meer dan 100 parkeerplaatsen
 • 3 vergaderzalen met presentatie mogelijkheden
 • Opslagmogelijkheden
 • De algemene ruimten worden regelmatig schoongemaakt
 • Beveiligd terrein
 • 4 kitchenettes
 • Voor iedere huurder is er een brievenbus
 • Airconditioning
 • Buitenterras
 • 24 uur toegankelijk
 • Gemakkelijk bereikbaar

Meer informatie over onze bedrijfsruimtes in Leiderdorp?

Wij hebben meerdere bedrijfsruimtes te huur in Leiderdorp. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en de beschikbaarheid? Wij voorzien u graag van meer informatie. Onderaan deze pagina vindt u de beschikbaarheid van de beschikbare werkplaatsen. Voor verdere vragen kunt u via het contactformulier contact met ons opnemen. Wij reageren dan zo snel mogelijk op uw vragen, zodat we snel samen kunnen kijken naar een geschikte bedrijfsruimte Leiderdorp.

Plattegrond beganegrond
Plattegrond eerste verdieping
Plattegrond beganegrond
Plattegrond eerste verdieping

Beschikbaarheid begane grond:

0.38Verhuurd
0.37EVerhuurd
0.37AVerhuurd
0.37BVerhuurd
0.37Verhuurd
0.37CVerhuurd
0.37DVerhuurd
0.36CVerhuurd
0.36BVerhuurd
0.36ABeschikbaar per 07-2024, 88 m2
0.33Verhuurd
0.31AVerhuurd
0.31BVerhuurd
0.32AVerhuurd
0.32BVerhuurd
0.32CVerhuurd
0.32DVerhuurd
0.32E Archief/OpslagVerhuurd
0.32F Archief/OpslagVerhuurd
0.32G Archief/OpslagVerhuurd
0.32H Archief/OpslagVerhuurd

Beschikbaarheid eerste verdieping:

1.2CVerhuurd
1.2BVerhuurd
1.2AVerhuurd
1.18Verhuurd
1.19Beschikbaar 42 m2
1.20Verhuurd
1.21Verhuurd
1.22Verhuurd
1.26AVerhuurd
1.36Beschikbaar met interne tussenwand
72m2
1.36 AVerhuurd
1.36 BBeschikbaar 28 m2
1.33BBinnenkort beschikbaar 36m2
1.33AVerhuurd
1.34Beschikbaar 36,7m2, twee kamers met tussendeur
1.35DVerhuurd
1.35CVerhuurd
1.35BVerhuurd
1.35AVerhuurd
Back To Top