Ga naar hoofdinhoud
kantoor icon

Kantoorruimten van ChampEstate

Bedrijfsruimte huren in Boskoop?

CHAMPESTATE BUSINESS CENTRE

Op zoek naar een bedrijfsruimte in Boskoop? Champestate Business Centre ligt centraal gelegen in Alphen aan den Rijn en is hierdoor gemakkelijk bereikbaar. Wij bieden in totaal 2000m² aan kantoor, showrooms en opslag units te huur aan nabij Boskoop. Een kantoor in Boskoop betekent een representatieve werkplek voor u en een ontmoetingsplaats voor uw klanten. De units zijn afgewerkt met verlichtingsarmaturen, airconditioning en alle benodigde communicatiemogelijkheden. Onze kantoorruimtes Boskoop zijn beschikbaar vanaf 15m² voor een minimale periode van 4 maanden. U kunt de bedrijfsruimte geheel naar eigen smaak aanpassen en inrichten. 

Bedrijfsruimte te huur Boskoop

Wanneer u een bedrijfsruimte huurt in Boskoop, heeft u 24 uur per dag en 7 dagen in de week toegang tot uw kantoor. Wij vinden het namelijk belangrijk dat u de mogelijkheid heeft om te werken wanneer u wilt. Bekijk onze plattegrond voor de beschikbare kantoorunits. Onze bedrijfsruimte in Boskoop heeft 2 verdiepingen en daarom hebben wij een breed scala aan units voor u beschikbaar. 

Voordelen van onze kantoorunits in Boskoop:

  • 3 vergaderruimtes met presentatiemogelijkheden
  • 4 kitchenettes
  • Eigen brievenbus
  • Opslag voor huurders intern vanaf 5m2
  • Airconditioning in ieder kantoorunit
  • Buitenterras
  • Schoonmaak van de algemene ruimten

Bedrijfshal Boskoop

Onze bedrijfshal Boskoop ligt op een goed beveiligd terrein waar alles goed in de gaten wordt gehouden. Wanneer u een bedrijfshal Boskoop bij ons huurt betekent dat uw kantoor representatief is en dat u professioneel over komt bij uw klanten. De bedrijfshal Boskoop is voorzien van een airconditioning. Ook beschikken wij over een buitenterras met zitplaatsen. Wanneer u een kantoor huurt bij ons, bieden wij u de mogelijkheid om er een opslagruimte bij te huren vanaf 5m². De opslagruimte is gemakkelijk bereikbaar vanaf uw kantoor.

Kantoor Boskoop

Bij ons kantoor Boskoop bent u binnen 4 minuten op de N11 en bent u binnen een kwartier in Boskoop. Er is een grote parkeerplaats aanwezig met plek voor ruim 100 auto’s. Met onze ruime plek aan parkeerplaatsen, hebben uw klanten altijd een plek op het terrein. Als huurder krijgt u een eigen gereserveerde parkeerplaats. De algemene ruimtes worden meerdere malen per week schoongemaakt. Verder heeft iedere huurder beschikking over een eigen brievenbus.

Kantoorruimte Boskoop

Onze kantoorruimte Boskoop is voorzien van diverse faciliteiten. Wij hebben 3 vergaderruimtes beschikbaar voor al onze huurders. De vergaderruimtes zijn voorzien van de benodigde presentatiemogelijkheden. U heeft de keuze om een vergaderruimte voor één vergadering te huren of voor meerdere vergaderingen in het jaar. De vergaderzalen zijn ook vast verhuurbaar voor een vast bedrag per maand. Wanneer u hiervoor kiest, zijn er meerdere opties om aanvulling te geven over de ruimtes. Zo kunt u ervoor kiezen om de inrichting van de vergaderruimte in uw huisstijl om te toveren. Wij beschikken over 4 keukens waar u bijvoorbeeld de lunch kunt voorbereiden.

Bent u al helemaal overtuigd of heeft u nog vragen over de verhuurmogelijkheden? Of wilt u informatie over de beschikbaarheid? Neem dan contact met ons op of bel +31 (0)172419246 voor meer informatie.

Meer informatie over de mogelijkheden van een kantoor huren in Boskoop?

Wij hebben meerdere kantoorruimtes te huur in Boskoop. Bent u enthousiast en wilt u bij ons een bedrijfsruimte huren of bezichtigen? Dan maken we graag een afspraak en voorzien wij u graag van meer informatie. Zo vindt u op onze website een plattegrond met alle (beschikbare) ruimtes en nog meer informatie. Voor verdere vragen kunt u via het contactformulier contact met ons opnemen of meteen vragen om een afspraak.

Beschikbaarheid begane grond:

0.38Verhuurd
0.37EVerhuurd
0.37AVerhuurd
0.37BVerhuurd
0.37Verhuurd
0.37CVerhuurd
0.37DVerhuurd
0.36CVerhuurd
0.36BVerhuurd
0.36ABeschikbaar 88 m2
0.33Verhuurd
0.31AVerhuurd
0.31BVerhuurd
0.32AVerhuurd
0.32BVerhuurd
0.32CVerhuurd
0.32DVerhuurd
0.32E Archief/OpslagVerhuurd
0.32F Archief/OpslagVerhuurd
0.32G Archief/OpslagVerhuurd
0.32H Archief/OpslagVerhuurd

Beschikbaarheid eerste verdieping:

1.2CVerhuurd
1.2BVerhuurd
1.2AVerhuurd
1.18Verhuurd
1.19Verhuurd
1.20Verhuurd
1.21Verhuurd
1.22Verhuurd
1.26AVerhuurd
1.36Beschikbaar met interne tussenwand
72m2
1.36 AVerhuurd
1.36 BBeschikbaar 28 m2
1.33BBeschikbaar 36m2
1.33AVerhuurd
1.34Verhuurd
1.35DVerhuurd
1.35CVerhuurd
1.35BVerhuurd
1.35ABeschikbaar 25 m2
Back To Top