Ga naar hoofdinhoud
kantoor icon

Kantoorruimten van ChampEstate

BEDRIJFSRUIMTE LEIDEN

CHAMPESTATE BUSINESS CENTRE

Bent u op zoek naar een representatieve en goed bereikbare bedrijfsruimte in Leiden? Dan bent u bij Champestate Business Centre aan het juiste adres. Ons complex ligt op steenworp afstand van Leiden, in Alphen aan den Rijn. Wij bieden u diverse bedrijfsruimtes aan in verschillende groottes en het is zelfs mogelijk om de grootte van de ruimte aan te passen naar uw situatie. U kunt de ruimte geheel naar eigen wens invullen en bovendien is elke afzonderlijke ruimte voorzien van vloerbedekking. Ons bedrijfsverzamelgebouw is zowel beschikbaar voor zzp’ers als voor middelgrote bedrijven. Onze ruimtes met afmetingen vanaf 15m2 zijn geschikt voor iedereen. Ongeacht uw situatie, wij leveren een passende bedrijfsruimte. Benieuwd naar de mogelijkheden en welke ruimtes wij op dit moment beschikbaar hebben? Neem gerust contact met ons op.

Flexibele huurmogelijkheden

Komt u een bedrijfsruimte huren in Leiden? De mogelijkheden zijn eindeloos. Wij bieden namelijk een uniek combinatie aan van bedrijfsruimtes, vergader-showroomruimtes en opslagfaciliteiten vanaf 5m2. Een geheel op maat service vinden wij erg belangrijk, omdat ieder bedrijf anders is. U als ondernemers heeft uiteraard uw eigen persoonlijke wensen en behoeften als het op een bedrijfsruimte huren aankomt. Daarom is ons hele complex 24 uur per dag toegankelijk. Zo kunt u uw eigen werktijden bepalen en kunt u werken wanneer u dat het beste uitkomt. Onze bedrijfsruimtes zijn zeer representatief en het is mogelijk om uw ruimte geheel naar eigen wens in te richten zodat het perfect aansluit bij uw bedrijfsuitstraling. Bovendien is ons bedrijfspand zeer geschikt om klanten te ontvangen. Dankzij de persoonlijk gereserveerde parkeerplekken zijn zowel u als uw klanten altijd verzekerd van een parkeerplek.

De faciliteiten van ons bedrijfspand in Leiden

Naast het feit dat u kunt werken wanneer u dat uitkomt, zitten er nog meer voordelen aan een bedrijfspand huren in Leiden bij Champestate Business Centre. Zo wordt het complex goed in de gaten gehouden met camera’s op het terrein. Ons bedrijfspand in Leiden bevat daarnaast de nodige faciliteiten die onmisbaar zijn voor een prettige en rustige werkomgeving, waaronder:

  • 3 vergaderruimtes met presentatiemogelijkheden
  • 4 kitchenettes
  • Eigen brievenbus
  • Opslag voor huurders intern vanaf 5m2
  • Airconditioning in ieder kantoorunit
  • Buitenterras
  • Schoonmaak van de algemene ruimten

Meer informatie over onze bedrijfsruimtes in Leiden?

Wij hebben meerdere bedrijfsruimtes te huur in Leiden. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en de beschikbaarheid? Wij voorzien u graag van meer informatie. Onderaan deze pagina vindt u de beschikbaarheid van de beschikbare werkplaatsen. Voor verdere vragen kunt u via het contactformulier contact met ons opnemen. Wij reageren dan zo snel mogelijk op uw vragen, zodat we snel samen kunnen kijken naar een geschikte bedrijfsruimte Leiden.

Plattegrond beganegrond
Plattegrond eerste verdieping
Plattegrond beganegrond
Plattegrond eerste verdieping

Beschikbaarheid begane grond:

0.38Verhuurd
0.37EVerhuurd
0.37AVerhuurd
0.37BVerhuurd
0.37Verhuurd
0.37CVerhuurd
0.37DVerhuurd
0.36CVerhuurd
0.36BVerhuurd
0.36ABeschikbaar per 07-2024, 88 m2
0.33Verhuurd
0.31AVerhuurd
0.31BVerhuurd
0.32AVerhuurd
0.32BVerhuurd
0.32CVerhuurd
0.32DVerhuurd
0.32E Archief/OpslagVerhuurd
0.32F Archief/OpslagVerhuurd
0.32G Archief/OpslagVerhuurd
0.32H Archief/OpslagVerhuurd

Beschikbaarheid eerste verdieping:

1.2CVerhuurd
1.2BVerhuurd
1.2AVerhuurd
1.18Verhuurd
1.19Beschikbaar 42 m2
1.20Verhuurd
1.21Verhuurd
1.22Verhuurd
1.26AVerhuurd
1.36Beschikbaar met interne tussenwand
72m2
1.36 AVerhuurd
1.36 BBeschikbaar 28 m2
1.33BBinnenkort beschikbaar 36m2
1.33AVerhuurd
1.34Beschikbaar 36,7m2, twee kamers met tussendeur
1.35DVerhuurd
1.35CVerhuurd
1.35BVerhuurd
1.35AVerhuurd
Back To Top