Ga naar hoofdinhoud
kantoor icon

Kantoorruimten van ChampEstate

BEDRIJFSRUIMTE NIEUWKOOP

CHAMPESTATE BUSINESS CENTRE

Op zoek naar een bedrijfsruimte nabij Nieuwkoop? Via de N231 bent u binnen 20 minuten op locatie bij bedrijfsverzamelgebouw in Alphen aan den Rijn. Een bedrijfsruimte Nieuwkoop betekent dat uw kantoor representatief en makkelijk bereikbaar is. Onze bedrijfsruimte ligt op een centrale locatie. Zo bent u binnen 4 minuten op de N11 en beschikt ons terrein over een zeer ruime hoeveelheid parkeerplaatsen.

Bedrijfsruimte Nieuwkoop

Bij onze bedrijfsruimte Nieuwkoop maak je gebruik van veel faciliteiten zoals een razendsnelle glasvezel internet aansluiting, zeer ruime parkeervoorzieningen en opslagfaciliteiten als je daar gebruik van wilt maken. Bij de bedrijfsruimte Nieuwkoop is er een variëteit aan faciliteiten op iedere verdieping. Elk kantoorruimte is afgewerkt met verlichtingsarmaturen, airconditioning en alle benodigde communicatiemogelijkheden. Bij de bedrijfsruimte Nieuwkoop mag u als huurder de ruimte geheel naar uw eigen wensen aanpassen om uw bedrijf een eigen uitstraling te geven. Bij de bedrijfsruimte Nieuwkoop zijn er werkruimtes gecreëerd waar je als ondernemer uzelf in een professionele en inspirerende omgeving ontplooit. Verder kunt u bij ons ook een opslagruimte huren.

Bedrijfshal Nieuwkoop

Wanneer u een bedrijfshal Nieuwkoop huurt, dan heeft u 24 uur per dag en 7 dagen in de week toegang tot de bedrijfshal. Bij Champestate Business Centre vinden we het belangrijk dat u uw eigen werktijden bepaalt. Met ruim 100 parkeerplekken zijn u en uw klanten altijd verzekerd van een parkeerplek. Iedere huurder ontvangt automatisch een eigen gereserveerde parkeerplaats.

Als huurder van een bedrijfsruimte Nieuwkoop zijn er verschillende mogelijkheden om een vergaderruimte te huren. Hierbij bestaat de mogelijkheid om een vergaderruimte te huren voor enkel één vergadering, maar het is ook mogelijk om vergaderruimte te huren voor een aantal vergaderingen in het jaar. Voor een vast bedrag per maand is het zelfs mogelijk om vaste huurder te worden van een vergaderruimte. Op die manier bent u altijd verzekerd van een vaste vergaderplek.

Interesse in een bedrijfsruimte nabij Nieuwkoop? Neem dan contact met ons op en bel +31(0)172 – 419 246 of mail naar info@champestate.nl

Kantoor Nieuwkoop

Bij ons kantoor Nieuwkoop hebben we in totaal 2000m2 aan kantoor, opslag units en showrooms beschikbaar. Er zijn al kantoorunits beschikbaar vanaf 15m². Bekijk onze plattegrond voor de beschikbaarheid. Bij ons kantoor Nieuwkoop ontvangen wij regelmatig de vraag van zzp’ers naar kantoorruimten van geringe omvang tegen lage kosten. Vandaar dat we de ZZP Office hebben ontwikkeld. Dit zijn kleine kantoorunits tussen de 15m² en 18m² waarbij u geniet van privacy en uw bedrijf een professionele uitstraling geeft. Het bedrijvencomplex is goed te te bereiken met het openbaar vervoer en daardoor toegankelijk voor iedereen.

Bedrijfsruimte Nieuwkoop huren

Wanneer u als ondernemer bij ons een bedrijfsruimte huurt zijn er diverse faciliteiten beschikbaar:

  • Buitenterras
  • 4 kitchenettes
  • 3 vergaderruimtes met presentatiemogelijkheden
  • Eigen brievenbus
  • Airconditioning
  • Schoonmaak van de algemene ruimte
  • Wifi

Meer informatie over een bedrijfsruimte huren in Nieuwkoop?

Champestate Business Centre bevat dus alles wat u nodig heeft om hier te kunnen werken in een prettige en rustige omgeving. Van een aantal faciliteiten kunt u geheel gratis gebruik maken, zoals de kitchenettes. Andere faciliteiten, zoals de opslag en de vergaderruimtes, zijn beschikbaar tegen betaling. Of u nu als zzp’er op zoek bent naar een goede kantoorruimte, of zich hier als middelgroot bedrijf wilt vestigen. Onze kantoorunits van verschillende afmetingen zijn geschikt voor iedereen ongeacht uw situatie, wij leveren een passende unit.

Heeft u interesse in onze kantoorunits en wilt u graag meer informatie over een bedrijfsruimte in Nieuwkoop? Bekijk dan de brochure die u vindt op deze website onder het kopje ‘kantoorruimten’ en onder ‘plattegrond’ vindt u de beschikbaarheid van de diverse ruimten. Voor verdere vragen over het huren van een bedrijfsruimte kunt u altijd even contact met ons opnemen.

Back To Top