Ga naar hoofdinhoud
kantoor icon

Kantoorruimten van ChampEstate

Naast een kantoor ook een opslagruimte huren in Alphen aan den Rijn?

OPSLAGRUIMTES ALS SERVICE VOOR ONZE HUURDERS

Wij bieden onze huurders die een kantoorruimte bij ons huren ook de mogelijkheid om een opslagruimte in Alphen aan den Rijn te huren. Voor veel ondernemers is het lastig om een geschikte opslagruimte te vinden. Vaak is het te klein, te duur of het is gewoonweg niet wat u zoekt. Daarom willen wij de huurders van Champestate Business Centre de service bieden om ook een opslagruimte te huren. Ons complex is een unieke combinatie van kantoorunits, vergader-showroom units en opslagruimtes vanaf 5m2. De opslagruimtes zijn 24 uur per dag te bereiken en bij het complex zijn ruim 100 parkeerplaatsen beschikbaar. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en wilt u graag een opslagruimte in Alphen aan den Rijn huren? Neem dan contact met ons op en wij helpen u graag verder.

Over onze opslagruimtes

Het unieke aan ons concept is dat wij ondernemers naast een kantoorruimte huren, ook de mogelijkheid bieden tot het huren van een opslagruimte. We begrijpen maar al te goed dat het voor ondernemers belangrijk is om uw eigen werktijden te bepalen. Daarom bieden we u de mogelijkheid om 24 uur per dag naar binnen te kunnen gaan. Dat geldt uiteraard zowel voor onze kantoorunits als onze opslagruimtes in Alphen aan den Rijn. Bovendien kunt u vertrouwen op onze beveiliging. Het complex bevindt zich op een beveiligd terrein en wordt met camera’s goed in de gaten gehouden. 

De faciliteiten van ons kantorencomplex

Bij ons kunt u rekenen op een representatief en goed bereikbaar kantoor, die u voor meerdere doeleinden kunt gebruiken. Het complex is goed te bereiken met het openbaar vervoer en bovendien zijn er ruim 100 parkeerplaatsen beschikbaar waar zowel u en eventuele gasten gebruik van kunnen maken. Naast deze voordelen kunt u bij ons ook gebruik maken van verschillende faciliteiten. Denk aan faciliteiten, zoals:

  • Airconditioning;
  • Een buitenterras;
  • Een persoonlijke brievenbus;
  • Vier kitchenettes (gratis);

Scherpe prijzen

Regelmatig ontvangen wij de vraag van zzp’ers naar kantoorruimten van geringe omvang tegen lage kosten. Bij Champestate Business Centre begrijpen we dat u behoefte heeft aan uw eigen kantoor, daarom hebben wij het ZZP Office ontwikkeld. Dit zijn kantoorunits tussen de 15m2 en 18m2, waarbij u privacy heeft en uw bedrijf een professionele uitstraling kunt geven.

De units zijn voorzien van vloerbedekking en u kunt gebruik maken van een gezamenlijke keuken pantry en Wi-Fi. Verder kunt u het kantoor volledig zelf inrichten, zodat u het een eigen uitstraling geeft. Afhankelijk van wat er op dat moment beschikbaar is kunt u als huurder van ons bedrijfsverzamelgebouw een opslagruimte of vergaderruimte huren.

Meer informatie over ons complex en de beschikbare opslagruimtes in Alphen aan den Rijn?

Bent u een huurder van ons complex en heeft u interesse om een opslagruimte in Alphen aan den Rijn te huren? Kies voor Champestate Business Centre! Bent u nog geen huurder, maar wilt u weten of wij nog kantoorunits beschikbaar hebben? Hiervoor kunt u onze plattegrond bekijken of even contact met ons opnemen!

Back To Top