Ga naar hoofdinhoud
kantoor icon

Kantoorruimten van ChampEstate

BEDRIJFSRUIMTE HAZERSWOUDE

CHAMPESTATE BUSINESS CENTRE

Wilt u als ondernemers een kantoorruimte huren in Hazerswoude? Zoek dan niet verder. Als huurder van Champestates Business Centre heeft u de mogelijkheid om kantoorruimtes te huren in Hazerswoude. Champestate business centre is gevestigd in Alphen aan den Rijn. We zitten precies aan de goede kant ten opzichte van Hazerswoude. Vanaf Hazerswoude-Dorp ben je er via de N209 en N11 in slechts 10 minuten met de auto. Vanaf Hazerswoude-Rijndijk zelfs in slechts 4 minuten! Onze kantoorruimtes zijn beschikbaar vanaf 15m² voor een minimale periode van 4 maanden.

Kantoor alphen 3
Kantoor alphen 2
Kantoor alphen 1

Kantoor Hazerswoude-Dorp

Een kantoor hebben bij Champestate Business Centre betekent dat je kantoor representatief en gemakkelijk bereikbaar is voor u en uw klanten. Het bedrijfsverzamelgebouw beschikt over een breed scala aan faciliteiten. 

Faciliteiten:

  • Meer dan 100 parkeerplaatsen
  • 3 vergaderzalen met presentatie mogelijkheden
  • Opslag mogelijkheid vanaf 5m²
  • De algemene ruimten worden meerdere malen per week schoongemaakt
  • Beveiligd terrein
  • Er zijn 4 kitchenettes beschikbaar
  • Iedere huurder heeft een eigen brievenbus
  • Buiten terras met zitplaatsen
  • 24/7 toegang tot het terrein

Bedrijfsruimte Hazerswoude-Rijndijk

Onze bedrijfsruimte Hazerswoude-Rijndijk is uitermate geschikt voor kleine en middelgrote ondernemingen die graag professioneel willen overkomen bij hun klanten. Na lange jaren ervaring weten wij precies wat een onderneming nodig heeft. Veiligheid speelt daar zeker een belangrijke rol in. Daarom wordt het terrein goed in de gaten gehouden met camera’s. De bedrijfsruimte Hazerswoude is ook met het openbaar vervoer goed bereikbaar. Een huurder krijgt van ons automatisch een eigen gereserveerde parkeerplek toegewezen.

Vergaderruimte huren in Hazerswoude

De perfecte vergaderruimte in Hazerswoude huren? Als huurder in Hazerswoude heeft u verschillende mogelijkheden om een vergaderruimte in Hazerswoude te huren. De vergaderruimte is al te huren voor één enkele vergadering. Het is natuurlijk ook mogelijk om de vergaderruimte te huren voor een aantal vergaderingen per jaar. Wanneer u vaak vergadert is het mogelijk om de vergaderruimte vast te huren voor een vast bedrag per maand. Hierbij mag u zelf invulling geven aan de inrichting van deze ruimte. De ruimtes zijn ideaal om presentaties te geven. De ruimte is tevens te gebruiken voor events, seminars of team meetings.

Beschikbaarheid kantoor Hazerswoude

Op de plattegrond ziet u gemakkelijk welke ruimtes er nog beschikbaar zijn en de grootte van deze ruimtes. Ons bedrijfsverzamelgebouw beschikt over 2 etages en er is opslagruimte mogelijk in de buurt van de kantoorunit. In totaal hebben we 2000m² aan kantoor, showroom en opslagunits te huur. De kantoorunits in Hazerswoude zijn makkelijk toegankelijk voor u en uw klanten. De kantoorunits zijn volledig afgewerkt met verlichtingsarmaturen, airconditioning en alle benodigde communicatiemogelijkheden. Verder heeft u beschikking over razendsnelle glasvezelkabel internet. 

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact met ons op. Of bel +31(0) 172419246 voor het huren van een bedrijfsruimte in Hazerswoude.

Meer informatie over een bedrijfsruimte huren in de omgeving van Hazerswoude?

Wilt u graag meer informatie over een bedrijfsruimte huren in Hazerswoude? Dan voorzien wij u graag van meer informatie. Op deze website vindt je de beschikbaarheid van de diverse kantoorruimten. Voor verdere vragen kun je via het contactformulier contact met ons opnemen. Wij reageren dan zo snel mogelijk op al je vragen, zodat we snel samen kunnen kijken naar een geschikte bedrijfsruimte in de regio Hazerswoude.

Back To Top