Ga naar hoofdinhoud

Faciliteiten van Champestate

De beste faciliteiten tot uw beschikking

CHAMPESTATE BUSINESS CENTRE

Als huurder van Champestate Business Centre mag u naast de kantoorruimte die u huurt ook rekenen op bijkomende faciliteiten waar u gebruik van kunt maken. Bij Champestate gaat dit om een ruime hoeveelheid faciliteiten. 

Wij geven onze huurders de volledige vrijheid en flexibiliteit in keuze om van deze faciliteiten gebruik te maken. Zo kunt u bijvoorbeeld gratis gebruik maken van onze kitchenettes en ruime parkeergelegenheid voor bezoekers. Daarnaast heeft u de keuze om tegen betaling gebruik te maken van meer specifieke diensten zoals opslag en logistiek. Het onderhoud wordt over het algemeen voor de huurders verzorgd. Wilt u dat uw eigen kantoorruimte ook schoongemaakt wordt? Dat kunt u tegen betaling uw kantoor laten schoonmaken.

Wij beschikken over de beste faciliteiten

CHAMPESTATE BUSINESS CENTRE

Als u een kantoorruimte in Alphen aan den Rijn gaat huren van Champestate Business Centre, mag u naast de kantoorruimte die u huurt ook rekenen op bijkomende faciliteiten waar u gebruik van kunt maken. Bij Champestate gaat dit om een ruime hoeveelheid faciliteiten. 

Wij geven onze huurders de volledige vrijheid en flexibiliteit in keuze om van deze faciliteiten gebruik te maken. Zo kunt u bijvoorbeeld gratis gebruik maken van onze kitchenettes en ruime parkeergelegenheid voor bezoekers. U heeft daarnaast de keuze om tegen betaling gebruik te maken van meer specifieke diensten zoals opslag en logistiek. Het onderhoud wordt over het algemeen voor de huurders verzorgd, maar schoonmaak van uw kantoor is een betaalde faciliteit waarvoor u kunt kiezen.

PARKEREN

Er zijn meer dan 100 parkeerplaatsen beschikbaar.

VERGADEREN

Er zijn 3 vergaderruimten beschikbaar met presentatie mogelijkheden.

OPSLAG

Vanaf 5m2 en met makkelijke toegang vanaf uw kantoor.

SCHOONMAAK

De algemene ruimten worden meerdere malen per week schoongemaakt.

BEVEILIGING

De kantoren bevinden zich op een beveiligd terrein.

KITCHENETTES

Er zijn 4 kitchenettes beschikbaar.

BRIEVENBUS

Iedere huurder heeft een eigen brievenbus.

AIRCONDITIONING

Er is airconditioning aanwezig waar nodig.

BUITENTERRAS

Er is een buitenterras met zitplaatsen.

24HR ACCES

De kantoren bevinden zich op een beveiligd terrein.

Binnenfaciliteiten

Het bedrijfsverzamelgebouw in Alphen aan den Rijn heeft verscheidene binnen faciliteiten waaronder de vergaderruimten, kitchenettes, brievenbus, opslag, airconditioning, schoonmaak, 24/7 toegang tot het gebouw en de beveiliging. Vraag bij de huur van een kantoorruimte gerust naar de kosten van betaalde faciliteiten.

Buitenfaciliteiten

Onder de buitenfaciliteiten vallen het parkeren, het buitenterras en de beveiliging. Als huurder maakt u zoals genoemd (gratis vanaf 40m2 kantoor) gebruik van de parkeerplaatsen en u krijgt gereserveerde parkeerplaatsen aangewezen. Ook het buitenterras is een openbare faciliteit voor alle huurders. Hier maken veel huurders met name in zomer zeker gebruik van.

VRAGEN OVER CHAMPESTATE OF

MEER OVER ONZE KANTOORRUIMTEN?

Het Champestate Business Centre ligt op een zeer toegankelijke locatie in Alphen aan den Rijn. U kunt contact met ons opnemen door een bezoek te brengen aan Champestate of door gebruik te maken van onze contactgegevens.

VRAGEN OVER CHAMPESTATE OF

MEER OVER ONZE KANTOORRUIMTEN?

Het Champestate Business Centre ligt op een zeer toegankelijke locatie in Alphen aan den Rijn. U kunt contact met ons opnemen door een bezoek te brengen aan ChampEstate of door gebruik te maken van onze contactgegevens.

Back To Top