Ga naar hoofdinhoud
kantoor icon

Kantoorruimten van ChampEstate

BEDRIJFSPAND BODEGRAVEN

CHAMPESTATE BUSINESS CENTRE

Op zoek naar een bedrijfspand in Bodegraven? Zoek dan niet verder. Champestate Business Centre biedt een zakelijk huis voor uw onderneming. Vanaf de N11 bent u met de auto binnen een kwartier op bestemming, bij ons bedrijfspand in Alphen aan den Rijn. Een bedrijfspand nabij Bodegraven betekent dat uw kantoor representatief is en dat u makkelijk bereikbaar bent voor uw klanten.

Een bedrijfsruimte Bodegraven huren met diverse faciliteiten

Onze bedrijfsruimte Bodegraven is zeer goed beveiligd met camera’s. Bovendien heeft u 24 uur per dag en 7 dag per week toegang tot het kantoor. Wij bieden u een unieke combinatie aan van kantoor, vergader-showroom units en opslagfaciliteiten vanaf 5m2. Deze ruimtes zijn geheel naar eigen wens in te vullen. De kantoren in onze bedrijfsruimte Bodegraven zijn voorzien van vloerbedekking en het is zelfs mogelijk om de ruimtes op grootte van uw wensen aan te passen. Ons bedrijfsverzamelgebouw ligt nabij Bodegraven en is zowel met het openbaar vervoer als via de snelweg goed bereikbaar.

Kantoor Bodegraven

Ons kantoor Bodegraven is zowel voor zzp’ers als voor middelgrote bedrijven geschikt. Ons kantoor Bodegraven bevat kantoorunits met afmetingen van 15m2 en zijn geschikt voor iedereen. Wij vinden het uiterst belangrijk dat er een service op maat beschikbaar moet zijn.  Ieder bedrijf is anders en wij snappen dat u als ondernemer uw eigen persoonlijke wensen en behoeften heeft. Wanneer u een kantoor nabij Bodegraven huurt, kunt u uw eigen werktijden bepalen. U kunt dus werken wanneer u dat het beste uitkomt. Onze kantoorunits zijn zeer representatief en het is mogelijk om uw eigen ruimte geheel in te richten zodat het past bij de huisstijl van uw onderneming. Dankzij de persoonlijk gereserveerde parkeerplekken, zijn zowel u als uw gasten verzekerd van een parkeerplek.

Kantoor huren Bodegraven

In ons bedrijfspand zijn er diverse faciliteiten beschikbaar die onmisbaar zijn, namelijk:

  • 3 vergaderruimtes met presentatiemogelijkheden
  • 4 kitchenettes
  • Eigen brievenbus BAG geregistreerd adres
  • Opslag voor huurders intern vanaf 5m2
  • Airconditioning in ieder kantoorunit
  • Buitenterras
  • Schoonmaak van de algemene ruimten
  • Wifi als onderdeel van de servicekosten

Kantoorruimte huren Bodegraven

Een kantoorruimte huren bij Champestate betekent dat u gebruik kan maken van goede faciliteiten zoals een glasvezel internet aansluiting, zeer ruime parkeervoorzieningen en flexibiliteit wanneer u onze opslagfaciliteiten wil gebruiken. Bekijk onze plattegrond voor de actuele beschikbaarheid.

Bedrijfsruimte te huur Bodegraven

Als huurder van een bedrijfsruimte nabij Bodegraven biedt verschillende mogelijkheden om een vergaderruimte te huren. Zo bestaat er de keuze om de vergaderruimte voor één enkele vergadering te huren of voor een aantal vergaderingen in het jaar. Er bestaat ook de mogelijkheid om vaste huurder te worden van één van de vergaderruimtes voor een vast bedrag per maand. 

Interesse in een bedrijfsruimte te huren nabij Bodegraven? Neem dan contact met ons op of bel +31(0)172-419246

Meer informatie over een bedrijfsruimte huren in Bodegraven?

Champestate Business Centre bevat dus alles wat u nodig heeft om hier te kunnen werken in een prettige en rustige omgeving. Van een aantal faciliteiten kunt u geheel gratis gebruik maken, zoals de kitchenettes. Andere faciliteiten, zoals de opslag en de vergaderruimtes, zijn beschikbaar tegen betaling. Of u nu als zzp’er op zoek bent naar een goede kantoorruimte, of zich hier als middelgroot bedrijf wilt vestigen. Onze kantoorunits van verschillende afmetingen zijn geschikt voor iedereen ongeacht uw situatie, wij leveren een passende unit.

Heeft u interesse in onze kantoorunits en wilt u graag meer informatie over een bedrijfsruimte in Bodegraven? Bekijk dan de brochure die u vindt op deze website onder het kopje ‘kantoorruimten’ en onder ‘plattegrond’ vindt u de beschikbaarheid van de diverse ruimten. Voor verdere vragen over het huren van een bedrijfsruimte kunt u altijd even contact met ons opnemen.

Back To Top