Ga naar hoofdinhoud
kantoor icon

Kantoorruimten van ChampEstate

Kantoorruimte huren in Leiden?

CHAMPESTATE BUSINESS CENTRE

Vindt u het lastig om een geschikte kantoorruimte in Leiden te vinden? Dat hoeft zeker niet zo te zijn! Wij vinden het namelijk belangrijk om u altijd het juiste kantoor aan te bieden. Wilt u als ondernemer een representatieve kantoorruimte huren in Leiden? Dan kunt u bij Champestate Business Centre terecht. Ons bedrijfsverzamelgebouw zit op steenworp afstand van Leiden vandaan, namelijk in Alphen aan den Rijn. Ons kantoor is heel goed aan te rijden en binnen 10 min zit u al op de snelweg! In ons business centre heeft iedere huurder zijn eigen kantoorunit die geheel is aangepast aan zijn of haar wensen. De kantoorruimtes zijn vanaf 15m2 te huur. Heeft u interesse om een werkplek te huren in Leiden? Neem dan gerust even contact met ons op en we bespreken graag de mogelijkheden.

Een representatieve kantoorruimte in Leiden

Onze kantoorruimte in Leiden is bij uitstek geschikt voor succesvolle kleine en middelgrote ondernemingen die graag de mogelijkheden willen hebben om door te groeien. We begrijpen wat belangrijk is voor een kantoor en daarom profiteert u bij ons dan ook van vele voordelen. Het complex is gelegen op een beveiligd terrein en wordt met camera’s goed in de gaten gehouden. Het bevindt zich nabij Leiden, namelijk in Alphen. Dus ook als u een kantoorruimte in Alphen aan den Rijn wilt huren bent u bij ons aan het juiste adres. Zowel via de snelweg als met het openbaar vervoer is ons business centre goed te bereiken. Ook voor het regelmatig ontvangen van bezoekers zijn de units zeer geschikt vanwege de ruime en gratis parkeergelegenheid. Iedere huurder krijgt automatisch een eigen gereserveerde parkeerplek toegewezen gebaseerd op het aantal gehuurde vierkante meters.

Profiteer van de vele faciliteiten van ons kantoor in Leiden

Naast het kantoor dat u bij ons huurt, heeft u toegang tot verschillende faciliteiten. Om op een optimale manier gebruik te kunnen maken van uw nieuwe werkplek, stellen wij de nodige faciliteiten open voor alle huurders. U heeft zelf de keuze om wel of niet van onze faciliteiten gebruik te maken. Zo heeft u bijvoorbeeld als huurder van Champestate Business Centre ook de mogelijkheid om een opslagruimte of vergaderruimte te huren. Een overzicht van de beschikbare faciliteiten:

  • 3 vergaderruimtes met presentatiemogelijkheden
  • 4 kitchenettes
  • Eigen brievenbus
  • Opslag voor huurders intern vanaf 5m2
  • Airconditioning in ieder kantoorunit
  • Buitenterras
  • Schoonmaak van de algemene ruimten

Meer informatie over de mogelijkheden van een kantoor huren in Leiden?

Wij hebben meerdere kantoorruimtes te huur in Leiden. Bent u enthousiast en wilt u bij ons een bedrijfsruimte huren of bezichtigen? Dan maken we graag een afspraak en voorzien wij u graag van meer informatie. Zo vindt u op onze website een plattegrond met alle (beschikbare) ruimtes en nog meer informatie. Voor verdere vragen kunt u via het contactformulier contact met ons opnemen of meteen vragen om een afspraak.

Beschikbaarheid begane grond:

0.38Verhuurd
0.37EVerhuurd
0.37AVerhuurd
0.37BVerhuurd
0.37Verhuurd
0.37CVerhuurd
0.37DVerhuurd
0.36CVerhuurd
0.36BVerhuurd
0.36ABeschikbaar per 07-2024, 88 m2
0.33Verhuurd
0.31AVerhuurd
0.31BVerhuurd
0.32AVerhuurd
0.32BVerhuurd
0.32CVerhuurd
0.32DVerhuurd
0.32E Archief/OpslagVerhuurd
0.32F Archief/OpslagVerhuurd
0.32G Archief/OpslagVerhuurd
0.32H Archief/OpslagVerhuurd

Beschikbaarheid eerste verdieping:

1.2CVerhuurd
1.2BVerhuurd
1.2AVerhuurd
1.18Verhuurd
1.19Beschikbaar 42 m2
1.20Verhuurd
1.21Verhuurd
1.22Verhuurd
1.26AVerhuurd
1.36Beschikbaar met interne tussenwand
72m2
1.36 AVerhuurd
1.36 BBeschikbaar 28 m2
1.33BBinnenkort beschikbaar 36m2
1.33AVerhuurd
1.34Beschikbaar 36,7m2, twee kamers met tussendeur
1.35DVerhuurd
1.35CVerhuurd
1.35BVerhuurd
1.35AVerhuurd
Back To Top