Ga naar hoofdinhoud
kantoor icon

Kantoorruimten van ChampEstate

 BEDRIJFSRUIMTE ZOETERMEER

CHAMPESTATE BUSINESS CENTRE

Op zoek naar een mooie bedrijfsruimte in Zoetermeer? Zoek dan niet verder. Champestate Business Centre is gelegen in Alphen aan den Rijn en dus in de buurt van Zoetermeer. Via de N290 bent u in 20 minuten op onze locatie. 

Bedrijfspand Zoetermeer

Een bedrijfspand hebben bij Champestate Business Centre betekent dat uw kantoor representatief is en goed bereikbaar voor u en uw klanten. Het bedrijfspand is zeer goed beveiligd met camera’s en u hebt 24/7 toegang tot uw kantoor. Ons bedrijfspand nabij Zoetermeer is een bedrijfsverzamelgebouw. In een bedrijfsverzamelgebouw zitten meerdere bedrijven bij elkaar. U heeft uw eigen bedrijfsruimte, maar om kosten te besparen, deelt u zaken met andere ondernemers. Denk hierbij aan onderhoud en schoonmaak van het gebouw, vergaderzalen en kitchenettes. Behalve kostenbesparing profiteert u in een bedrijfsverzamelgebouw ook van de aanwezigheid van andere ondernemers. Hierbij kunt u elkaar ondersteunen. 

Kantoorruimte Zoetermeer

Een kantoorruimte huren in de buurt van Zoetermeer was nog nooit zo gemakkelijk. Bekijk op onze beschikbaarheid pagina welke ruimtes er nog beschikbaar zijn. 

Voordelen: 

 • Meer dan 100 parkeerplaatsen
 • 3 vergaderruimtes
 • Opslag beschikbaar
 • Meerdere malen per week schoonmaak
 • 24/7 beveiliging
 • 4 kitchenettes
 • Iedere huurder heeft een brievenbus
 • Airconditioning
 • Buitenterras
 • 24/7 toegankelijk
 • Glasvezel internet

Kantoorruimte huren Zoetermeer

Wij vinden het belangrijk dat uw flexibel moet kunnen werken en zelf uw werktijden kunt bepalen. Vandaar dat u 24 uur per dag toegang heeft tot de bedrijfsruimte Zoetermeer. Omdat onze locatie op een centrale plek ligt, weten klanten u altijd gemakkelijk te vinden. Voor het gebouw is er een groot opgezette parkeerplaats aanwezig met plek voor ruim 100 auto’s. De parkeerplekken zijn geheel gratis. Hierdoor is het geen gedoe wanneer u regelmatig klanten moet ontvangen. Als huurder krijgt u gereserveerde parkeerplekken. Zo bent u 100% verzekerd van een vaste parkeerplek.

Bedrijfsruimte te huur Zoetermeer

Een bedrijfsruimte huren nabij Zoetermeer is al mogelijk vanaf circa 15m2 voor een minimale periode van 4 maanden. De kantoorruimtes zijn volledig afgewerkt met verlichtingsarmaturen, airconditioning en alle benodigde communicatiemogelijkheden. U mag als huurder de gehele unit naar uw eigen wensen aanpassen.

Kantoor huren Zoetermeer

Een kantoor huren nabij Zoetermeer met genoeg bijkomende faciliteiten kan bij Champestate. Wij hebben een ruime hoeveelheid faciliteiten. Hierbij geven wij onze huurders de volledige vrijheid en flexibiliteit in keuze om van deze faciliteiten gebruik te maken. Maak bijvoorbeeld gratis gebruik van onze kitchenettes. Een kitchenette is een kookhoek die niet breder is dan 100 cm waarbij alles compleet is ingericht. 

Bedrijfspand huren Zoetermeer

Wanneer je een bedrijfspand huurt nabij Zoetermeer heeft u de keuze om tegen betaling gebruik te maken van meer specifieke diensten zoals opslag en logistiek. Het onderhoud wordt over het algemeen voor de huurder verzorgd. Wanneer u wilt dat uw eigen kantoorruimte ook schoongemaakt wordt, kunt u dit tegen meerprijs laten schoonmaken. Als huurder heeft u verschillende mogelijkheden om een vergaderruimte nabij Zoetermeer te huren. Zo heeft u de keuze om een vergaderruimte voor één enkele vergadering te huren of voor een aantal vergaderingen in het jaar. Maar het is ook mogelijk om een vaste huurder van een vergaderruimte te worden voor een vast bedrag per maand. Wanneer u voor een langere periode een vergaderruimte huurt zijn er verschillende mogelijkheden voor de inrichting ervan. 

Interesse? Neem dan contact met ons op of bel +31(0)172 – 419 246 voor het huren van een bedrijfsruimte nabij Zoetermeer.

Meer informatie over onze bedrijfsruimtes in Zoetermeer?

Wij hebben meerdere bedrijfsruimtes te huur in Zoetermeer. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en de beschikbaarheid? Wij voorzien u graag van meer informatie. Onderaan deze pagina vindt u de beschikbaarheid van de beschikbare werkplaatsen. Voor verdere vragen kunt u via het contactformulier contact met ons opnemen. Wij reageren dan zo snel mogelijk op uw vragen, zodat we snel samen kunnen kijken naar een geschikte bedrijfsruimte Zoetermeer.

Plattegrond beganegrond
Plattegrond eerste verdieping
Plattegrond beganegrond
Plattegrond eerste verdieping

Beschikbaarheid begane grond:

0.38Verhuurd
0.37EVerhuurd
0.37AVerhuurd
0.37BVerhuurd
0.37Verhuurd
0.37CVerhuurd
0.37DVerhuurd
0.36CVerhuurd
0.36BVerhuurd
0.36ABeschikbaar per 07-2024, 88 m2
0.33Verhuurd
0.31AVerhuurd
0.31BVerhuurd
0.32AVerhuurd
0.32BVerhuurd
0.32CVerhuurd
0.32DVerhuurd
0.32E Archief/OpslagVerhuurd
0.32F Archief/OpslagVerhuurd
0.32G Archief/OpslagVerhuurd
0.32H Archief/OpslagVerhuurd

Beschikbaarheid eerste verdieping:

1.2CVerhuurd
1.2BVerhuurd
1.2AVerhuurd
1.18Verhuurd
1.19Beschikbaar 42 m2
1.20Verhuurd
1.21Verhuurd
1.22Verhuurd
1.26AVerhuurd
1.36Beschikbaar met interne tussenwand
72m2
1.36 AVerhuurd
1.36 BBeschikbaar 28 m2
1.33BVerhuurd
1.33AVerhuurd
1.34Beschikbaar 36,7m2, twee kamers met tussendeur
1.35DVerhuurd
1.35CVerhuurd
1.35BVerhuurd
1.35AVerhuurd
Back To Top