Ga naar hoofdinhoud
kantoor icon

Kantoorruimten van ChampEstate

 BEDRIJFSRUIMTE Koudekerk aan den Rijn

CHAMPESTATE BUSINESS CENTRE

Een kantoor huren in Koudekerk aan den Rijn doe je bij Champestate Business Centre. Vanaf Koudekerk aan den Rijn bent u binnen 10 minuten bij ons op locatie in Alphen aan den Rijn. Wij bieden een bedrijfsverzamelgebouw waar diverse bedrijven zijn gevestigd. Ons terrein is zeer goed beveiligd en biedt een representatief en gemakkelijk bereikbar kantoor voor u en uw klanten.

Bedrijfsruimte Koudekerk aan den rijn

De bedrijfsruimte Koudekerk aan den Rijn biedt 24 uur per dag toegang tot de kantoren. Er zijn diverse faciliteiten in het gebouw beschikbaar zoals kitchenettes, vergaderruimten en opslagmogelijkheden. Als huurder van een bedrijfsruimte Koudekerk aan den Rijn heeft u verschillende mogelijkheden om een vergaderruimte te huren. Zo bestaat de mogelijkheid om een vergaderruimte voor één vergadering te huren, maar het is ook mogelijk om de vergaderruimte een aantal keren per jaar te huren. Verder is het mogelijk om vaste huurder te worden van een vergaderruimte voor een vast bedrag per maand. Wanneer u kiest voor het laatste is het mogelijk om de vergaderruimte zelf in te richten. In de vergaderruimtes is het mogelijk om presentaties en events te organiseren. 

Op de eerste verdieping van de bedrijfsruimte Koudekerk aan den Rijn zijn er grotere ruimtes beschikbaar die uitstekend geschikt zijn voor het geven van presentaties. In totaal is hier plek voor 16 stoelen aan een tafel.

Kantoorruimte Koudekerk aan den Rijn

Een kantoorruimte in Koudekerk aan den Rijn huren was nog nooit zo gemakkelijk. Er zijn ruimtes van diverse groottes beschikbaar. Onze kleinste ruimte is al beschikbaar vanaf 15m2 voor een minimale periode van 4 maanden. De kantoorruimtes zijn volledig afgewerkt met verlichtingsarmaturen, airconditioning en alle benodigde communicatiemogelijkheden. U mag als huurder van een kantoorruimte Koudekerk aan den Rijn zelf invulling geven aan de kantoorruimte, zodat u de unit geheel naar uw eigen wensen aanpast om uw bedrijf een eigen uitstraling te geven. Voor de deur van het bedrijfsverzamelgebouw is er plek voor zo’n 100 auto’s. Dit is handig wanneer u regelmatig bezoekers ontvangt. Als huurder krijgt u een eigen gereserveerde parkeerplaats. Zo bent u altijd gegarandeerd van een parkeerplek. 

Kantoor Koudekerk aan den Rijn

Bekijk de plattegrond pagina voor de actuele beschikbaarheid van alle kantoorruimtes. Een kantoor huren in Koudekerk aan den Rijn betekent dat u gebruik kunt maken van:

  • Snelle glasvezel internet
  • Opslag faciliteiten
  • Zeer ruime parkeervoorzieningen
  • 24/7 toegang
  • Camera bewaking
  • 4 kitchenettes
  • 3 vergaderzalen
  • Buitenterras
  • Eigen brievenbus
  • Airconditioning

Het gebruik van de kitchenettes en de parkeergelegenheid voor bezoekers is geheel gratis. Het onderhoud van de algemene ruimtes wordt voor de huurder verzorgd. Wanneer u wilt dat uw eigen kantoorruimte ook wordt schoongemaakt, dan is dit mogelijk tegen betaling. 

Het bedrijfsverzamelgebouw is verdeeld over twee lagen met een moderne en uitnodigende sfeer. Vanuit de kantoorruimtes bent u dicht bij de vergaderruimtes en andere faciliteiten. De prijs van de huur is gebaseerd op het netto vierkante meters. 

Heeft u interesse in een kantoor in Koudekerk aan den Rijn? Neem dan contact met ons op via +31(0)172 – 419 246.

Meer informatie over onze bedrijfsruimtes in KOUDEKERK AAN DEN rIJN?

Wij hebben meerdere bedrijfsruimtes te huur in Koudekerk aan den Rijn. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en de beschikbaarheid? Wij voorzien u graag van meer informatie. Onderaan deze pagina vindt u de beschikbaarheid van de beschikbare werkplaatsen. Voor verdere vragen kunt u via het contactformulier contact met ons opnemen. Wij reageren dan zo snel mogelijk op uw vragen, zodat we snel samen kunnen kijken naar een geschikte bedrijfsruimte Koudekerk aan den Rijn.

Plattegrond beganegrond
Plattegrond eerste verdieping
Plattegrond beganegrond
Plattegrond eerste verdieping

Beschikbaarheid begane grond:

0.38Verhuurd
0.37EVerhuurd
0.37AVerhuurd
0.37BVerhuurd
0.37Verhuurd
0.37CVerhuurd
0.37DVerhuurd
0.36CVerhuurd
0.36BVerhuurd
0.36ABeschikbaar 88 m2
0.33Verhuurd
0.31AVerhuurd
0.31BVerhuurd
0.32AVerhuurd
0.32BVerhuurd
0.32CVerhuurd
0.32DVerhuurd
0.32E Archief/OpslagVerhuurd
0.32F Archief/OpslagVerhuurd
0.32G Archief/OpslagVerhuurd
0.32H Archief/OpslagVerhuurd

Beschikbaarheid eerste verdieping:

1.2CVerhuurd
1.2BVerhuurd
1.2AVerhuurd
1.18Verhuurd
1.19Verhuurd
1.20Verhuurd
1.21Verhuurd
1.22Verhuurd
1.26AVerhuurd
1.36Beschikbaar met interne tussenwand
72m2
1.36 AVerhuurd
1.36 BBeschikbaar 28 m2
1.33BBeschikbaar 36m2
1.33AVerhuurd
1.34Verhuurd
1.35DVerhuurd
1.35CVerhuurd
1.35BVerhuurd
1.35ABeschikbaar 25 m2
Back To Top