Ga naar hoofdinhoud

Vergaderruimten van Champestate

DE PERFECTE VERGDERRUIMTE IN ALPHEN AAN DEN RIJN

CHAMPESTATE BUSINESS CENTRE

Als huurder van Champestate Business Centre heeft u verschillende mogelijkheden om een vergaderruimte in Alphen aan den Rijn te huren. Zo kunt u ervoor kiezen om de vergaderruimte voor één enkele vergadering te huren of voor een aantal vergaderingen in het jaar. Uiteraard heeft u natuurlijk ook de mogelijkheid om een vaste huurder van een vergaderruimte te worden voor een vast bedrag per maand. Indien u voor een langere periode een vergaderruimte bij Champestate Business Centre huurt, zijn er verschillende opties voor de inrichting ervan.

Het wordt dan namelijk uw eigen vergaderruimte en daarmee bent u qua inrichting vrij om te doen wat u wilt. Alle vergaderruimtes kunnen worden ingericht naar uw behoefte. Hierdoor heeft u bijvoorbeeld ook de mogelijkheid om presentaties en events in de ruimte te organiseren. Het voordeel om een vaste huurder van een vergaderruimte te worden, is dat u de ruimte kunt aanpassen naar uw eigen huisstijl, vormgeving en gewenste presentatie. Dit maakt het de ideale ruimte om klanten te ontvangen en presentaties te geven.

De faciliteiten van onze vergaderruimte in Alphen

Al onze vergaderruimtes zijn voorzien schermen en projectoren en beschikbaar voor gebruik. Als huurder kunt U altijd de supportdienst van Champestate Business Centre contacteren voor boekingen en hulp bij het opzetten van de ruimte.

Op de begane grond hebben wij een vergaderruimte beschikbaar welke ideaal is voor het organiseren van seminars of team meetings. Bovendien is er een kitchenette, zodat u gemakkelijk koffie en thee voor uw gasten kunt inschenken. Buiten de ruimte zijn er zitplaatsen voor extra gemak.

Op de eerste verdieping hebben wij een grotere ruimte beschikbaar die zich bij uitstek leent voor het houden van presentaties. In totaal kunnen hier 16 stoelen aan een tafel geplaatst worden. Tevens is het mogelijk om de ruimte in te richten als presentatieruimte met plaats voor meerdere stoelen.

VRAGEN OVER ONZE VERGADERRUIMTE

OF OVER CHAMPESTATE?

Het Champestate Business Centre is een bedrijfsverzamelgebouw en ligt op een zeer toegankelijke locatie in Alphen aan den Rijn. Heeft u nog vragen of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op door een bezoek te brengen aan Champestate of door direct contact met ons op te nemen.

Back To Top