skip to Main Content

Vergaderruimten van Champestate

UW PERFECTE VERGADERRUIMTE

CHAMPESTATE BUSINESS CENTRE

Bij het Champestate Business Centre zijn er verschillende mogelijkheden om een vergaderruimte te huren, als je een bestaande huurder bent. U kunt een vergaderruimte huren voor één enkele vergadering of voor slechts een aantal vergaderingen in het jaar. Maar je kunt er ook voor kiezen om een vaste huurder van een vergaderruimte te worden bij Champestate Business Centre. Indien je voor een langere periode bij Champestate een vergaderruimte komt huren, zijn er verschillende opties voor de inrichting van de vergaderruimte.

Aangezien het dan uw eigen vergaderruimte betreft ben je vrij in de inrichting ervan. Alle vergaderruimtes kunnen worden ingericht naar uw behoefte, zodat er ook presentaties en events gehouden kunnen worden. Het is toegestaan om de ruimte aan te passen aan je eigen huisstijl, vormgeving en gewenste presentatie.

Vergaderruimte faciliteiten

Al onze vergaderruimtes zijn voorzien van airconditioning en indien nodig zijn er ook schermen en projectoren beschikbaar voor gebruik. De support dienst van Champestate Business Centre kan altijd gecontacteerd worden voor boekingen en hulp bij het opzetten van de ruimtes.

Op de begane grond is er een ruimte beschikbaar . Deze ruimte is ideaal voor seminars of team meetings en er zijn ook een kitchenette en zitplaatsen buiten de ruimte voor extra gemak.

Op de eerste verdieping is een kleinere ruimte beschikbaar die ideaal is voor het houden van presentaties. Hier kunnen in totaal 8 stoelen aan een tafel worden geplaatst of er kan een presentatie ruimte worden ingericht voor plaats voor met meerdere stoelen.

VRAGEN OVER CHAMPESTATE OF

MEER OVER ONZE VERGADERRUIMTE?

Het Champestate Business Centre ligt op een zeer toegankelijke locatie in Alphen aan den Rijn. Je kunt contact met ons opnemen door een bezoek te brengen aan ChampEstate of door gebruik te maken van onze contactgegevens.

Back To Top