Ga naar hoofdinhoud
kantoor icon

Kantoorruimten van ChampEstate

BEDRIJFSRUIMTE ALPHEN AAN DEN RIJN

CHAMPESTATE BUSINESS CENTRE

Bent u op zoek naar een bedrijfsruimte in Alphen aan den Rijn? Dan bent u bij Champestate aan het juiste adres. Onze locatie is goed bereikbaar voor zowel uzelf als uw eventuele gasten. Bij ons vindt u diverse bedrijfsruimtes voor zowel een lang- als voor kort termijn. Wij hebben verschillende units te huur vanaf 15m2. U kunt de ruimte voor verschillende doeleinden gebruiken. Bijvoorbeeld als kantoor, showroom, vergaderruimte. Heeft u interesse en wilt u graag een bedrijfsruimte huren in Alphen aan den Rijn? Neem dan contact met ons op en we kijken graag samen met u naar de mogelijkheden. Op onze plattegrond kunt u ook alvast zien welke ruimtes nog beschikbaar zijn.

Een bedrijfspand huren met diverse faciliteiten

Ons bedrijfspand is gevestigd in Alphen aan den Rijn, naast de Maximabrug. Wij bieden een uniek bedrijfsverzamelgebouw met een combinatie van kantoorruimtes, vergaderruimtes, showroomunits en opslagruimtes vanaf 5m2. De bedrijfsruimtes zijn zeer representatief en u heeft 24 uur per dag toegang tot ons bedrijfspand. U bepaalt dus zelf uw werktijden. Een groot voordeel is dat Champestate Business Centre zowel via de snelwegen A4, A12 en N11, alsmede het openbaar vervoer goed bereikbaar is. Met ruim 100 beschikbare parkeerplaatsen is er voor uw gasten altijd een mogelijkheid om te parkeren. Dat is wel zo prettig.

De faciliteiten van ons bedrijfspand

In ons bedrijfspand zijn er diverse faciliteiten beschikbaar die onmisbaar zijn, namelijk:

  • 3 vergaderruimtes met presentatiemogelijkheden
  • 4 kitchenettes
  • Eigen brievenbus BAG geregistreerd adres
  • Opslag voor huurders intern vanaf 5m2
  • Airconditioning in ieder kantoorunit
  • Buitenterras
  • Schoonmaak van de algemene ruimten
  • Wifi als onderdeel van de servicekosten

Meer informatie over een bedrijfsruimte huren in Alphen aan den Rijn?

Champestate Business Centre bevat dus alles wat u nodig heeft om hier te kunnen werken in een prettige en rustige omgeving. Van een aantal faciliteiten kunt u geheel gratis gebruik maken, zoals de kitchenettes. Andere faciliteiten, zoals de opslag en de vergaderruimtes, zijn beschikbaar tegen betaling. Of u nu als zzp’er op zoek bent naar een goede kantoorruimte, of zich hier als middelgroot bedrijf wilt vestigen. Onze kantoorunits van verschillende afmetingen zijn geschikt voor iedereen ongeacht uw situatie, wij leveren een passende unit.

Heeft u interesse in onze kantoorunits en wilt u graag meer informatie over een bedrijfsruimte in Alphen aan den Rijn? Bekijk dan de brochure die u vindt op deze website onder het kopje ‘kantoorruimten’ en onder ‘plattegrond’ vindt u de beschikbaarheid van de diverse ruimten. Voor verdere vragen over het huren van een bedrijfsruimte kunt u altijd even contact met ons opnemen.

Back To Top