Ga naar hoofdinhoud
kantoor icon

Kantoorruimten van ChampEstate

BEDRIJFSVERZAMELGEBOUW ALPHEN AAN DEN RIJN

CHAMPESTATE BUSINESS CENTRE

Champestate Business Centre heeft voor je een representatieve en goed bereikbare bedrijfsruimte te huur in de regio Alphen aan den Rijn. Wij bieden je een unieke combinatie aan van kantoor, vergader-showroomunits en opslagfaciliteiten vanaf 5m2. Je kunt al deze ruimtes geheel naar eigen wens invullen. De kantoren zijn voorzien van vloerbedekking en we kunnen de ruimtes zelfs qua grootte op je wensen aanpassen. Ons bedrijfsverzamelgebouw ligt nabij Leiden en is zowel met het openbaar vervoer als via de snelweg goed bereikbaar. Champestate Business Centre is zowel beschikbaar voor zzp’ers als voor middelgrote bedrijven. Ons bedrijfsverzamelgebouw bevat kantoorunits met afmetingen vanaf 15m2 en zijn geschikt voor iedereen ongeacht je situatie, wij leveren een passende unit.
Vol is vol, dus huur nu een ruimte in het bedrijfsverzamelgebouw van Alphen aan den Rijn.

Kantoor alphen 3
Kantoor alphen 2
Kantoor alphen 1

Flexibel werken

Een geheel op maat service vinden wij belangrijk, omdat ieder bedrijf anders is en u als ondernemer heeft uw eigen persoonlijke wensen en behoeften als het op uw bedrijfsruimte aankomt. Wanneer u een kantoorruimte in Alphen aan den Rijn komt huren, kun je zelf je werktijden bepalen. Alle ruimtes in Champestate zijn 24 uur per dag toegankelijk. Je kunt dus werken wanneer je dat het beste uitkomt. Onze kantoorunits zijn zeer representatief en het is mogelijk om je eigen ruimte geheel in te richten zodat het perfect bij je bedrijfsuitstraling past. De kantoren zijn ook uitermate geschikt voor het ontvangen van gasten. Dankzij de persoonlijk gereserveerde parkeerplekken, zijn zowel jij als je gasten altijd verzekerd van een parkeerplek bij Champestate Business Center.

De faciliteiten van ons bedrijfsverzamelgebouw

Naast het feit dat u kunt werken wanneer u dat uitkomt, zitten er nog meer voordelen aan een kantoorruimte in Alphen aan den Rijn. Zo wordt het bedrijfsverzamelgebouw in Alphen aan den Rijn goed in de gaten gehouden met camera’s op het terrein. Hierbij is het gebouw zelf en de gehele locatie rondom, altijd goed beveiligd. Ons bedrijfsverzamelgebouw in Alphen aan den Rijn bevat daarnaast de nodige faciliteiten die onmisbaar zijn voor een prettige en rustige werkomgeving, waaronder:

  • 3 vergaderruimtes met presentatiemogelijkheden
  • 4 kitchenettes
  • Eigen brievenbus
  • Opslag voor huurders intern vanaf 5m2
  • Airconditioning in ieder kantoorunit
  • Buitenterras
  • Schoonmaak van de algemene ruimten

Meer informatie over een bedrijfsruimte huren in de omgeving van Alphen en Leiden?

Wilt u graag meer informatie over een bedrijfsruimte huren in Leiden? Dan voorzien wij u graag van meer informatie. Op deze website vindt je de beschikbaarheid van de diverse kantoorruimten. Voor verdere vragen kun je via het contactformulier contact met ons opnemen. Wij reageren dan zo snel mogelijk op al je vragen, zodat we snel samen kunnen kijken naar een geschikte bedrijfsruimte in de regio Alphen en Leiden.

Back To Top