Ga naar hoofdinhoud
kantoor icon

Kantoorruimten van ChampEstate

Kantoorruimte huren in Alphen aan den Rijn?

CHAMPESTATE BUSINESS CENTRE

Wilt u als ondernemer een kantoorruimte huren in Alphen aan den Rijn? Dan bent u hier aan het juiste adres. Als huurder van Champestate Business Centre heeft u de mogelijkheid om een kantoorruimte te huren in Alphen aan den Rijn van diverse groottes. Onze kantoorruimtes zijn beschikbaar vanaf circa 15m2 voor een minimale periode van 4 maanden. De kantoorruimtes zijn volledig afgewerkt met verlichtingsarmaturen, airconditioning en alle benodigde communicatiemogelijkheden. Als huurder mag u de unit geheel naar uw eigen wensen aanpassen om uw bedrijf een eigen uitstraling te geven.

Kantoor alphen 3
Kantoor alphen 2
Kantoor alphen 1

Een kantoorruimte huren met diverse faciliteiten

Als u bij ons een kantoorruimte gaat huren, heeft u 24 uur per dag toegang tot de unit. Wij vinden het namelijk belangrijk dat u altijd flexibel kunt werken en zelf uw werktijden kunt bepalen. Ons kantorencomplex ligt op een zeer centrale locatie. Zo bent u al binnen 4 minuten op de N11 en hoeft u nooit op zoek te gaan naar een parkeerplek. Voor de deur is er namelijk een groot opgezette parkeerplaats aanwezig met ruim 100 plekken. Ook als u regelmatig bezoekers wilt ontvangen in uw kantoor in Alphen aan den Rijn zijn onze kantoorruimtes zeer geschikt vanwege de ruime en gratis parkeergelegenheid. Iedere huurder krijgt automatisch eigen gereserveerde parkeerplaatsen toegewezen die gebaseerd worden op het aantal gehuurde vierkante meters. Bovendien ligt ons complex op een beveiligd terrein waar alles altijd goed en nauwkeurig in de gaten gehouden wordt. Dat geeft wel zo’n veilig gevoel!

De faciliteiten van ons kantorencomplex

Als u als ondernemer bij ons een ruimte in Alphen aan den Rijn gaat huren, profiteert u van diverse faciliteiten, namelijk:

  • 3 vergaderruimtes met presentatiemogelijkheden;
  • 4 kitchenettes;
  • Eigen brievenbus;
  • Opslagmogelijkheden voor huurders intern vanaf 5m2;
  • Airconditioning in iedere kantoorunit;
  • Buitenterras;
  • Schoonmaak van de algemene ruimtes.
Plattegrond beganegrond
Plattegrond eerste verdieping
Plattegrond beganegrond
Plattegrond eerste verdieping

De opzet en kosten van ons kantoor in Alphen aan den Rijn

Ons kantoor in Alphen aan den rijn is verdeeld over twee lagen met een moderne en uitnodigende hoofdingang op de begane grond. Vanuit onze kantoorruimtes kunt u ook snel bij de vergaderruimtes en andere faciliteiten zijn. De huur berekeningen zijn gebaseerd op netto vierkante meters. Het warmte en elektra verbruik wordt doorberekend op basis van feitelijk gebruik (met een eigen meter). De servicekosten voor o.a. de reiniging van de ruimtes, publieksruimtes e.d. worden doorbelast op basis van feitelijke kosten per m2 van de unit.

Voor iedere ondernemer geschikte kantoorruimtes

Onze kantoorruimtes in Alphen aan den Rijn zijn bij uitstek geschikt voor succesvolle kleine- en middelgrote ondernemingen die graag de mogelijkheid willen hebben om door te groeien. Wij hebben werkruimtes gecreëerd waar u als ondernemer uzelf in een professionele en inspirerende omgeving kunt ontplooien en voor iedere huurder hebben wij wel een passende unit. Bovendien heeft u als huurder de mogelijkheid om een of meerdere vergaderruimtes met presentatiemogelijkheden te huren. Daarnaast kunt u bij ons ook een opslagruimte huren. Op deze manier heeft u beide ruimtes op één locatie; wel zo handig!

Meer informatie over Champestate Business Centre; ons kantoor in Alphen aan den Rijn?

Heeft u interesse om een kantoor in Alphen aan den Rijn bij Champestate Business Centre te huren, maar heeft u nog ergens vragen over? Of wilt u graag meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op door online het contactformulier in te vullen of door te bellen naar +31(0)172-419 232. Benieuwd naar de beschikbare kantoorruimtes in Alphen aan den Rijn? Bekijk hieronder de beschikbare kantoorunits.

Meer informatie over onze kantoorruimte in Alphen aan den Rijn?

Een kantoorruimte huren in Alphen aan den Rijn? Bij Champestate Business Centre bent u aan het juiste adres. Indien u nog vragen heeft of meer informatie wilt ontvangen, kunt u ons contactformulier op de website invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Op onze website vindt u de beschikbare kantoorruimtes, dus dit kunt u al direct bekijken.

Beschikbaarheid begane grond:

0.38Verhuurd
0.37EVerhuurd
0.37AVerhuurd
0.37BVerhuurd
0.37Verhuurd
0.37CVerhuurd
0.37DVerhuurd
0.36CVerhuurd
0.36BVerhuurd
0.36ABeschikbaar per 07-2024, 88 m2
0.33Verhuurd
0.31AVerhuurd
0.31BVerhuurd
0.32AVerhuurd
0.32BVerhuurd
0.32CVerhuurd
0.32DVerhuurd
0.32E Archief/OpslagVerhuurd
0.32F Archief/OpslagVerhuurd
0.32G Archief/OpslagVerhuurd
0.32H Archief/OpslagVerhuurd

Beschikbaarheid eerste verdieping:

1.2CVerhuurd
1.2BVerhuurd
1.2AVerhuurd
1.18Verhuurd
1.19Beschikbaar 42 m2
1.20Verhuurd
1.21Verhuurd
1.22Verhuurd
1.26AVerhuurd
1.36Beschikbaar met interne tussenwand
72m2
1.36 AVerhuurd
1.36 BBeschikbaar 28 m2
1.33BBinnenkort beschikbaar 36m2
1.33AVerhuurd
1.34Beschikbaar 36,7m2, twee kamers met tussendeur
1.35DVerhuurd
1.35CVerhuurd
1.35BVerhuurd
1.35AVerhuurd
Back To Top