Champestate Business Centre

Kantoorruimte huren in Alphen aan den Rijn

Al een tijd op zoek naar een perfecte kantoorruimte? Wilt u een kantoorruimte huren nabij Alphen aan den Rijn, maar vindt u het lastig om te komen tot de juiste keuze? Dat is begrijpelijk. Het is niet altijd even gemakkelijk om een goed kantoor te vinden. Bij ons bent u in ieder geval wel altijd aan het juiste adres. Voor iedereen hebben we namelijk wel een kantoorruimte te huur die perfect aansluit op uw wensen. Champestate Business Centre is een kantorencomplex gevestigd in Alphen aan den Rijn, naast de Maximabrug. Wij bieden u een unieke combinatie aan kantoor, vergader-showroomunits en opslagfaciliteiten vanaf 5m2. De kantoor-units zijn in verschillende afmetingen vanaf 15m2 te huur, voor zowel lange als korte termijn en kunnen voor meerdere doeleinden gebruikt worden. Dus bent u op zoek naar een representatieve en goed bereikbare kantoorruimte in Alphen aan den Rijn? Dan helpen wij u graag aan de geschikte ruimte voor een prettige en rustige werkomgeving.

Scherpe prijzen?

Bij Champestate Business Centre begrijpen wij dat u behoefte heeft aan een eigen kantoor, maar wel tegen geringe kosten. Dus of u nu als zzp’er op zoek bent naar een goede kantoorruimte, of zich hier als middelgroot bedrijf wilt vestigen. Onze kantoorunits van verschillende afmetingen zijn geschikt voor iedereen ongeacht uw situatie: wij leveren een passende unit. Deze kantoorunits en ook de vergaderruimten bij Champestate zijn zeer representatief. Een groot voordeel is dat het complex zowel via de snelwegen A4, A12 en N11, als het openbaar vervoer goed bereikbaar is en dus uitermate geschikt om gasten te ontvangen.

Voordelen van een kantoorruimte huren in Alphen aan den Rijn

Wanneer u een kantoor huurt bij Champestate Business Centre kunt u gebruik maken van faciliteiten, waaronder:

  • Airconditioning;
  • Een buitenterras;
  • Een persoonlijke brievenbus;
  • Drie vergaderruimtes met prestatiemogelijkheden;
  • Eigen brievenbus;
  • Vier kitchenettes (gratis);
  • Diverse opslagmogelijkheden;
  • Schoonmaak van de algemene ruimten.

Van een aantal faciliteiten, zoals de kitchenettes, kunt u gratis gebruik maken. Meer specifieke faciliteiten als de vergaderruimtes en de opslag zijn beschikbaar tegen betaling.

Ja, ik wil een kantoorruimte huren in Alphen aan den Rijn

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden van een kantoorruimte in Alphen aan den Rijn en wilt u graag meer informatie? Bekijk dan de brochure die u vindt op deze website onder het kopje ‘kantoorruimten’. Onder ‘plattegrond,’ vindt u de beschikbaarheid, zodat u in één oogopslag kunt zien of de gewenste ruimte nog te huren is. Voor vragen kunt u altijd even contact met ons opnemen. We staan voor u klaar om u verder te helpen!

Contact Opnemen
Bedrijfsruimte Alphen aan den RijnBedrijfsruimte te huur Alphen aan den RijnKantoorruimte Alphen aan den Rijn
Plattegrond

De in totaal 2000m2 aan kantoor, showroom en opslag units zijn verdeeld over twee verdiepingen en er is een variëteit aan faciliteiten op iedere verdieping. U en uw klanten hebben zo makkelijke toegang tot uw kantoor. 

Plattegrond & beschikbaarheid